Özdilek

Güncel

Efe Tur’dan en çok seyahat eden yolculara hediye

Efe Tur tarafından düzenlenen en çok seyahat eden yolcuya ödül etkinliğinde 5 yolcuya tablet hediye edildi.

29 Aralık 2014 Saat: 18:00
Efe Tur’dan en çok seyahat eden yolculara hediye
Efe Tur’dan en çok seyahat eden yolculara hediye

Efe Tur’un her yıl düzenlediği Efe Tur ile en çok seyahat eden yolcuya ödül etkinliğinde bu yılın şanslı yolcuları Ali Kaval, Özlem Aktuğ, Selinay Uyar, Saliha Gülşen Akın ve Hüseyin Orak oldu. En çok seyahat eden yolcu olma unvanını kazanan yolculara tablet hediye edildi. Yolcular, otobüsün hızlı trenden daha cazip olduğunu belirterek, hızlı trenin hiç işe yaramadığını ve banliyölü trenin yeniden hizmete girmesini beklediklerini söyledi.

 

“YOLCULARIMIZ VARLIK SEBEBİMİZ”

Efe Tur Genel Müdürü K. Alper Birant ve Genel Müdür Yardımcısı Serap Bıçak’tan tabletlerini alan yolcular, hızlı trenin kendileri için bir kolaylık sağlamadığını belirtti. Alper Birant ise “Geleneksel hale getirdiğimiz en çok seyahat eden yolcumuza ödül ile aslında tüm yolcularımıza teşekkür ediyoruz. Yeni yıl ile birlikte 25. yıla girdiğimiz şu günlerde ulusal bir firma olarak varlık sebebimiz olan yolcularımıza daha iyi hizmet vermek ve hizmet kalitemizi arttırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 5 yolcumuz nezdinde tüm yolcularımızın yeni yıllarını kutluyoruz” dedi.


25. YILA HAZIRLIK

Efe Tur’la seyahat edenler genellikle Ankara ve İstanbul’a seyahat ediyor. 3 yıldır en çok seyahat eden yolcuya ödül veren Efe Tur, 25. yıl etkinliklerine de hazırlık yapıyor ve günde 15 bin yolcuya hizmet veriyor. 100 adet aracıyla rahat ve güvenli bir şekilde yolcu taşıyan Efe Tur, Adapazarı, Ankara Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Burdur, Bolu, Çanakkale, Düzece, İzmir, Karabük, Manisa Muğla, Yalova, Zonguldak ve İstanbul’a düzenli seferler düzenliyor.

 

1 YILDA 245 KEZ YOLCULUK YAPTI

Kuryecilik yapan Ali Kaval, bir yılda toplam 245 kez Efe Tur ile yolculuk yaptı. 45 yaşında olan Kaval, 15 yıldır kurye olarak İstanbul’daki özel bir firmaya numune kanları taşıyor. 2012 yılından bu yana Efe Tur’u kullanan Kaval, banliyö trenler kalktığı için otobüsü tercih ettiğini belirtti. Yine kuryecilik yapan Saliha Gülşen Akın, 185 kez kuryelerini yerine ulaştırmak için İstanbul’a seyahat etti. Acıbadem Hastanesi’nde çalışan Akın, numune kan örneklerini İstanbul’daki Acıbadem Hastanesi’ne taşıyor.

 

HAFTANIN HER GÜNÜ SEYAHAT EDİYOR

Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi’nde okuyan Hüseyin Orak, aynı zamanda bir reklam ajansında çalışıyor. 141 kez İstanbul’a gidip gelen Orak, Efe Tur’un memnun olan bir diğer yolcu. Özel İngilizce dersi vermek için seyahat eden Özlem Aktuğ da haftanın her günü seyahat ediyor. Aktuğ, her hafta Ankara’ya yaptığı ziyaretlerini arkadaşları ile tiyatroya gitmek için de gerçekleştiriyor. Yılda 37 kez seyahat eden Aktuğ, Efe Tur’dan çok memnun olduğunu belirtti.

 

EN ÇOK ÇEVRE İLLERE YOLCU TAŞINIYOR

Efe Tur’dan tablet kazanan bir diğer şanslı yolcu Selinay Uyar oldu. Uyar, İzmir’de bulunmasından dolayı hediyesini almaya gelemedi. Uyar’ın, 28 kez İzmir’e seyahat ettiği öğrenildi. Efe Tur’dan memnun olduklarını sık sık dile getiren yolcular, bir süre önce faaliyete giren hızlı trenin kendileri için kullanışsız olduğunu belirterek banliyölü trenlerin yeniden hizmete girmesini beklediklerini söyledi. Türkiye’nin her yerine yolcu taşıyan Efe Tur, en çok çevre illere yolcularını ulaştırıyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat