Özdilek

Güncel

EFLANİLİLER KONGREYE HAZIRLANIYOR

Kocaeli’deki Karabük Eflanililer Derneğinde kongre heyecanı başladı.

17 Şubat 2013 Saat: 00:37
EFLANİLİLER KONGREYE HAZIRLANIYOR
EFLANİLİLER KONGREYE HAZIRLANIYOR
Kocaeli’deki Karabük Eflanililer Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hafta sonu dernek merkezinde olağanüstü kongre yapıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Kökçü yaptığı açıklamada; Kongre zamanının mart ayında olduğu ancak her yıl geleneksel olarak yaptıkları ve geçen seneki organizasyonda 23.Dönem Meclis Başkanı Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in de katıldığı Bandırma gününün de bu ayda olmasından dolayı kongreyi öne aldıklarını belirtti.

NELER YAPTIK
Başkan Kökçü, açıklamanın devamında Başkanlık yaptığı dönemde yönetim kurulu ile birlikte gerçekleştirmiş oldukları organizasyonlardan bahsetti.

EFLANİLİLERİ PİKNİKTE BULUŞTURDUK
Yapmış olduğumuz pikniklerde gerek orkestra gerekse davul zurna ekibi ile hem üyelerimizi eğlendirdik. Hem de kültürümüzde var olan çocukluk oyunlarımızla geçmiş günleri hatırladık. Üyelerimiz bu organizasyonlarda eğlenirken hayatlarındaki stresi de bir nebze atmış oldular.

GENÇLER İÇİN TURNUVALAR DÜZENLEDİK
Genç nesili derneğimiz çatısında toplamak birbirleri ile tanıştırmak ve kaynaştırmak için futbol turnuvaları düzenledik. Yapılan turnuvalarda köylerimiz takımları ile katılarak turnuvaya renk kattılar. Turnuvada şampiyon olan takımları canlı yayında onure ederken, centilmen oyuncularımızı da unutmadık.

BASINLA BULUŞTUK
Yapmış olduğumuz çalışmaları yerel ve ulusal düzeyde paylaşan ve insanlara ulaştıran basınımızla yeri geldi kahvaltı yaptık, yeri geldi Bandırma ikram ettik. Çalışmalarımızı anlattık, teşekkür ettik.

PAZAR KAHVALTILARI NE HOŞ OLDU
Üyelerimizi tanıştırma ve kaynaştırma amaçlı düzenlemiş olduğumuz Pazar kahvaltıları büyük ilgi gördü. Her Pazar dernek merkezimizdeki kahvaltı programına farklı üyelerimizi davet ederek kaynaşma sağlamış olduk. Ayrıca üyelerimizle neler yapabilirizi konuşurken farklı güzel düşüncelere şahit olduk.

EFLANİLİLERİN EN SEVDİĞİ GÜN, BANDIRMA GÜNÜ
Her yıl ilginin çığ gibi büyüdüğü bandırma günümüze kimler katılmadı ki, üyelerimiz ve yakın çevremizin haricinde, Meclis Başkanı ve Karabük Milletvekili M. Ali Şahin, Kocaeli Milletvekilleri, Kaymakamlarımız, Belediye Başkanlarımız, Siyasi Partilerin temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlarımız,  Eflani ve Köy Dernek başkanları ile yönetimleri, Hemşeri Dernekleri başkanları ve yönetimleri, basınımızda bu güzel ve anlamlı günde yanımızda oldular. En son yapmış olduğumuz bandırma gününde ise Kızılay’a toplu kan bağışı yaparak, örnek olduk.

ASKERLERİMİZİ UĞURLADIK
Askere giden gençlerimiz için eğlenceler düzenledik, eğlencelerine katıldık. Vatani görevlerini yapacak olmanın heyecanlarına şahit olduk, hep beraber oynadık eğlendik. Askerliğini yapmış olanlar anılarını anlatırken, gençlerimize öğüt vermeyi de unutmadılar.

CANLI YAYINLARA KATILDIK
Ulusal kanallarda programlara katılarak hem Eflanimizi hemde derneğimizi tüm Dünyaya tanıttık. Yöresel şivemiz, yemeklerimiz, kıyafetlerimizle ekranlarda yerimizi alırken, sanatçı dostlarımızla herkese doyumsuz bir gece yaşattık.
ÇANAKKALE’DE TARİHE ŞAHİTLİK ETTİK
Düzenlenen gezi organizasyonunda duygulu anlar yaşayan Eflanililer gezi sonrasında büyük gururla ayrıldılar. Gezi programında; Gelibolu Yarımadası, Şehitler Abidesi, Conk Bayırı, Seyid Onbaşı, Kilitbahir Kaleleri, 57. Alay Şehitliği, Alçıtepe Salim Mutlu Müzesi ve Anzak Koyu gezildi.

EFLANİLİLER İFTAR DA REKOR KIRDI
Her yıl Ramazan ayında düzenlemiş olduğumuz iftar programlarında, hem geçmişlerimiz için mevlit okuttuk, hemde üyelerimizle birlikte iftar açmanın güzelliğini yaşadık. Ayrıca 2011 yılı Ramazan eğlence meydanında yerimizi alarak, Eflanililerle alanda şov yaptık. Katılımın yoğun olduğu gecede Ahmet Ece & Gül Esin çiftinin yapmış olduğu programla eğlendik. Ayrıca ahde vefa örneği olarak derneğimize emeği geçenlere plaket verdik onure ettik. Gecenin sonunda ise yapılan havai fişek gösterisi ile alanı renklendirdik. Eflani ve köy derneklerimizin iftarlarına da katılım yaptık.

ACI GÜNLERİNDE DE ÜYELERİMİZİN YANINDAYDIK
Sms sistemi ile üyelerimizin Cenaze haberlerini paylaşırken, defin merasimine katıldık. Ve defin sonrası herkese ikramlarda bulunurken, aynı zamanda acılarını paylaştık dua ettik.

EFLANİ'LİLERE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORUZ
Kartal Göz Hastanesi işbirliğiyle üyelerimize yönelik ücretsiz göz taraması yaptırdık. Dernek merkezinden hareket eden servis araçları ile gidilen taramaya üyelerimizin ilgisi yoğun oldu. Gerek muayene olan gerekse muayene sonucunda ameliyat olan üyelerimiz herkese teşekkür ve dua ettiler.

ÜYELERİMİZİN AÇILIŞLARINDA EN ÖNDE YERİMİZİ ALDIK
Her zaman destekleri ile yanımızda olan bizlere sponsor olan tüm üyelerimizin açılışlarında yanlarında olduk. Mutluluklarını paylaştık. Ayrıca düzenli olarak esnaflarımızı ziyaret ettik. Sıkıntılarını dinledik yardımcı olmaya çalıştık.

EFLANİ VE SAFRANBOLUYU GEZDİK
Merkezi Gebze’de bulunan STK Yöneticileri ile Safranbolu ve Eflani ilçelerimize Doğa ve Kültür gezisi düzenledik. Yaptığımız organizasyonda birçok tarihi yer görüldü ve gezildi. Kültürümüzü tanıttık.

KUR’AN VE BAYRAK HEDİYE ETTİK
Üyelerimiz ve üyelerimizin çocuklarından yeni evlenen tüm çiftlere, hem Yüce Kitabımız Kur’an-ı Kerim hemde Şanlı Türk Bayrağımızı hediye ettik. Düğünlerine katılarak bu mutlu günlerinde yanlarında olduk.

MİLLETVEKİLLERİMİZİ ZİYARET ETTİK
Milletimizi temsil eden vekillerimizi Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ziyaret ettik. Sorunlarımızı anlattık. Bandırma günümüze katılımlarından ötürü teşekkür ettik. İadeyi ziyarette bulunduk.

ADLİYEMİZ KAPATILMASIN
Kadın kollarımız ve gençlik kollarımız tarafından düzenlenen organizasyonda Eflani Adliyemizin kapatılmaması için imza topladık. Gerekli mercilere ulaştırdık.

KONGREMİZE BEKLİYORUZ
Birlik ve Beraberliğimizle yapmış olduğumuz bu güzel organizasyonlarda emeği geçen Gerek protokol, gerek sponsorlarımız, gerekse üyelerimize ve tüm gönül dostlarımıza teşekkür ederim. Hafta sonu yapacağımız kongremize katılımınız bizleri onure edecektir.” Dedi.

Gebze’deki dernek merkezinde yapılacak olan kongre de çoğunluk sağlanamazsa bir sonraki kongre 24 Şubat Pazar, Saat 13.00’de yine dernek merkezinde yapılacak.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat