Özdilek

Güncel

Eğitimin duayenlerini buluşturdular

24 Kasım Öğretmenler gününde Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bir ilke imza attı. Geçmişten bugüne eğitimin duayenlerini bir araya getiren anlamlı bir organizasyon gerçekleşti.

30 Kasım 2017 Saat: 01:00
Eğitimin duayenlerini buluşturdular
Eğitimin duayenlerini buluşturdular

1939' dan 2017'ye geçmişten bugüne  öğretmenler buluştu

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi(İzmit Kız Meslek Lisesi)  Müdürlüğünce düzenlenen öğretmenler günü etkinliğinde bir ilk gerçekleşerek geçmişten bugüne eğitim ordusunun neferleri buluştu.

24 Kasım Öğretmenler günü vesilesiyle Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  bünyesinde bir ilk gerçekleştirilerek geçmişten bugüne eğitimin duayenlerini bir araya getiren bir organizasyon gerçekleşti. Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğünce gerçekleştirilen organizasyona eski  yeni birçok öğretmen katılarak anılarından uzun zaman silinmeyecek bir 24 Kasım Öğretmenler Günü yaşamış oldular. Organizasyonda mekan süslemeyi okulun Halkla ilişkiler ve Organizasyon Hizmetleri alanı yaparken ikramları da Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanı üstlendi.   Etkinliğe katılan isimler arasında Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin idari kadrosunda uzun yıllar müdür olarak görev yapmış olan Fatma Kurşunoğlu başta olmak üzere, Beyhan  Savran, Şinasi Selçuk, Asuman Uyuşan,Nazire Sarı  ve 35 emekdar öğretmen yer aldı. Davet edilen öğretmenlerden bazıları rahatsızlıklarından dolayı programa katılamadılar. Kolordu'da  50. yılın karşısındaki bir binada İzmit Kız Sanat  Okulu  adıyla  1939'da eğitime başlayan okulun ilk mezunlarından olup bütün öğretmenlik hayatını bu okulda geçiren ve bu okuldan emekli olan   Necla Elban'da misafirler arasındaydı.

Yavuz Mesleki ve Anadolu Lisesi’ne tarihi bir Öğretmenler Günü

Etkinliğin açılış konuşmasını okul Müdürü Adem Şahinkaya yaparak Öğretmenler gününün önemini vurguladı Şahinkaya,  şunları ifade etti: “  Bugün  okulumuzda bir ilk yaşanmıştır. Okulumuza uzun yıllar boyunca hizmet vermiş eğitimin duayenleriyle yeni nesil öğretmenlerimizi buluşturmaktan gurur duyuyoruz.”

Emekli Öğretmenler Duygusal Anlar Yaşadılar

Daha sonra Yavuz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde uzun yıllar boyunca müdür olarak görev yapmış olan Fatma Kurşunoğlu kısa bir konuşma yaparak Yavuz Mesleki ve Teknik Lisesi’nin gerçekleştirmiş olduğu bu anlamlı etkinliğe katılmaktan dolayı onur duyduklarını ifade etti. Kurşunoğlu sözlerini “uzun yıllar görev yaptığım bu okulda böyle güzel bir amaç için yeniden bulunmak çok anlamlı ” diyerek noktaladı.

Üç kuşak Bir Arada

Yavuz MTAL Giyim Teknolojisi Öğretmeni ve Bölüm Şefi Suzan Bat Çelik konuyla ilgili olarak etkinliğe olan ilgiden çok memnun kaldıklarını belirtti.  Etkinlik için elli kişinin arandığını bunlardan kırkbeşinin etkinliğe katılım sağladığını belirtti. Çelik,  ilk kez gerçekleştirilen etkinliğin beş kuşaktan öğretmenleri bir araya getirmesi bakımından çok önemli olduğunun altını çizdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat