Özdilek

Güncel

Ejderoğlu bombaladı

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, İzmit İlçe Başkanı Ahmet Akbulut ve İl Yöneticisi Sinan Yolcu ile parti binasında basın açıklaması düzenledi

28 Mart 2014 Saat: 17:54
Ejderoğlu bombaladı
Ejderoğlu bombaladı

Saadet Partisi Kocaeli İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, İzmit İlçe Başkanı Ahmet Akbulut ve İl Yöneticisi Sinan Yolcu ile parti binasında basın açıklaması düzenledi. AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a yüklenen Ejderoğlu, Doğu Kışla Parkı’nda Saadet Partililerin AKP’ye geçtiği yönündeki haberlerin yalan olduğunu vurgulayarak, “Bu siyasi edepsizlik ve ahlaksızlıktır” ifadelerini kullandı.

“BİRLİĞİ BOZACAK AÇIKLAMALAR”

İzmit İlçe Başkanı Ahmet Akbulut ve İl Yöneticisi Sinan Yolcu ile parti binasında basın açıklaması düzenleyen Saadet Partisi İl Başkanı Sinan Ejderoğlu, AKP’ye yüklendi. Saadet Partisi’nin her şeyden önce toplum düzeni ve insanların birlik beraberliğini bozacak her türlü eylem ve söylemden uzak durduğunu dile getiren Ejderoğlu, açıklamasında şunları kaydetti: “Ancak bu prensibi taşımayan siyasi kurum ve kişilikleri olduğu bilinciyle çalışmalarımızı yürüttük. Bazı siyasi partiler, kahpece son gün hiçbir olayın izahına zaman kalmadığı süreçte, yalan yanlış, huzuru ve birlik beraberliği bozacak çalışmalar içersinde olduğunu müşahade ederek basın toplantısı yapma gereği duydum.”

“EDEPSİZLİK VE AHLAKSIZLIKTIR”

“Geçen akşam Doğu Kışla Parkı’nda AKP İl Başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Karaosmanoğlu ve AKP’nin İzmit Belediye Başkan Adayı Nevzat Doğan’ın katılımı ile yapılan toplantıda sözde bir kısım Saadet Partilileri AKP’ye geçmiş göstererek, son gün algısı oluşturulmak istenmiştir. Bu siyasi edepsizlik ve ahlaksızlıktır. Bahsi edilen vatandaşların bir kısmı memur, bir kısmı ise belediye işçisi. Acaba bu insanları hangi tehditle veya acıtasyonlarla bu habere dahil ettirildiklerini kamuoyu dikkatine arz ediyorum. Biz Saadet Partililer rızkın sadece Allah’tan geldiğine inanırız. Hiçbir Saadet Partili küçük dünyalık hesaplara şahsiyetini kurban etmez.”

“GEREKLİ MÜRACAATLARDA BULUNACAĞIZ”

“Ayrıca kapınıza Saadet Partisi’nden geldiğini ifade edip, AKP’ye oy isteyen şahısları lütfen partimizin il-ilçe Başkanlığı’na ihbar ediniz. Bu karakter yoksunları hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı’na gerekli müracaatlarda bulunacağız. Hiçbir şekilde hoca görünümlü şarlatan kimselerin sözlerine ve devlet imkanlarını elinde bulunduranlara itibar etmeyiniz. Saadet Partililer, Milli Görüş’ün partisi Saadet Partisi’ne mührü basar ve bu oyunları bozar. Bu itibarla toplantının yapıldığı mahal olan Bekirpaşa bölgesi, kendi evladına sahip çıkar ve Zafer Mutlu’ya oyunu verir.”

“MİLLET ARTIK UYANDI”

Saadet Partisine karşı bu yapılanları ‘Şeref yoksunluğu’ olarak nitelendiren Sinan Ejderoğlu, “Bu tüm partililerin emeğine hakarettir, bu bir suikasttir” dedi. Saadet Parti’nin İzmit’te büyük bir başarı elde edeceğini vurgulayan Ejderoğlu, “Artık millet uyandı” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat