Özdilek

Güncel

Emeklilerin Temmuz zammı belli oldu!

Emekliler 2017 yılın ikinci yarısında ne kadar zamlı maaş alacak, zamlı maaşlar ne kadar oldu. SGK ve Bağ-Kur emeklileri, ilk 6 aylık dönemde gerçekleşen enflasyon oranında zam alacak. Memur emeklilerine ise toplu sözleşme kapsamında yüz

23 Mart 2017 Saat: 09:53
Emeklilerin Temmuz zammı belli oldu!
Emeklilerin Temmuz zammı belli oldu!

Emekliler 2017 yılın ikinci yarısında ne kadar zamlı maaş alacak, zamlı maaşlar ne kadar oldu. SGK ve Bağ-Kur emeklileri, ilk 6 aylık dönemde gerçekleşen enflasyon oranında zam alacak. Memur emeklilerine ise toplu sözleşme kapsamında yüzde 4 zam ve ilk 6 aylık enflasyon yüzde 3'ü aşarsa enflasyon farkı verilecek.

 

2017 emekli zamlı maaşları zam oranları belli oldu mu, emeklilerin zamlı maaşları kaç lira olacak? Rakamlar belirlendi mi açıklandı mı? İşte emekli zamlı maaş oranları. SSK ve Bağkur emeklileri için 3.59, memur emeklileri için ise yüzde 4.59 olacağı yönünde ön görüler var. Temmuz'da zam ne kadar olacak sorusu sorulmaya başladı. Zam oranında enflasyon belirleyici olacak. SSK ve Bağ-Kur emeklileri, ilk 6 aylık dönemde gerçekleşen enflasyon oranında zam alacak. SSK ve bağkurlu emekli 2017 ikinci yarı temmuz zammı tahmini de belli oldu. Tahminler gerçek olursa SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Temmuz zammı yüzde 3.59 olacak, memur emeklilerinin maaşına ise yüzde 4 zam + yüzde 0.59 enflasyon farkı yansıtılacak.

 

 

Memur Emeklileri Temmuz Zammı Ne Kadar Olacak?

Memur emeklilerinin 2017 ikinci yarısı Temmuz zammı da tahmini olarak belirlendi. Toplu sözleşme kapsamında yüzde 4 zam ve ilk 6 aylık enflasyon yüzde 3'ü aşarsa enflasyon farkı verilecek. Merkez Bankası, ilk 6 aylık dönemde enflasyonun yüzde 3.59 olarak gerçekleşeceği tahmininde bulunmuştu.

 

SGK Ve Bağkur Temmuz Zammı Belli Oldu Mu?

 

SSK ve bağkurlu emekli 2017 ikinci yarı temmuz zammı tahmini de belli oldu. Tahminler gerçek olursa SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin Temmuz zammı yüzde 3.59 olacak, memur emeklilerinin maaşına ise yüzde 4 zam + yüzde 0.59 enflasyon farkı yansıtılacak. Ancak enflasyon tahminden daha yüksek çıkarsa, hem SSK ve Bağ-Kur hem de memur emeklilerinin Temmuz zammı daha da yükselecek. Kesin oran, 3 Temmuz'da Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıklayacağı verilerle belli olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat