Özdilek

Güncel

Emekliye müjde!

Çalışma Bakanlığı da düğmeye bastı. 1 milyon emekli, Eylül-Ekim-Kasım’da hesaplı tatil yapabilecek.

15 Mayıs 2017 Saat: 10:09
Emekliye müjde!
Emekliye müjde!

Çalışma Bakanlığı da düğmeye bastı. 1 milyon emekli, Eylül-Ekim-Kasım’da hesaplı tatil yapabilecek.

 

Emeklilere ucuz tatil imkanı için adeta seferberlik başlatıldı. Türkiye Emekliler Derneği, üyelerine 4-5 gün her şey dahil 555 liraya tatil fırsatı sunarken; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı da hesaplı seyahat imkanı için hazırlıklarını sürdürüyor. '1 milyon emekliye ucuz tatil' projesi için turizmcilerle görüşmeler yapılıyor. Türkiye Emekliler Derneği’nin sunduğu 4-5 gün her şey dahil 555 liraya tatil fırsatı sürerken, Çalışma Bakanlığı da harekete geçti 1 milyon emekli, Eylül-Ekim-Kasım’da hesaplı tatil yapabilecek. Türkiye Emekliler Derneği'nin, bir turizm firması ve Anadolu Jet ile yaptığı anlaşma kapsamında başlattığı tatil kampanyası sürüyor.

28 Mayıs'a kadar devam edecek kampanya kapsamında; Alanya'da 4 gece 5 gün, Dalyan'da ise 3 gece 4 gün tatil için kişi başına 555 lira ödeniyor. Fiyata; konaklama, uçak ile ulaşım, transfer, yemek, turlar ve özel aktiviteler de dahil. Alanya'da 5 yıldızlı otelde, Dalyan'da ise butik otellerde konaklama yapılıyor. Afyonkarahisar'da 4 gece 5 günlük termal tatil için ise Ankara'daki emekliler 600 lira, diğer illerdekiler 755 lira (uçak ile birlikte) ödeme yapıyor. Tam pansiyon konaklama, ulaşım, canlı müzik ve aktiviteler içeren tatil kapsamında doktora danışma, günlük tansiyon ve şeker ölçüm hizmeti de veriliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat