Özdilek

Güncel

EMO, Ustalar ve çıraklar taş binada buluşturdu

Elektrik Mühendisleri Odası yönetimi mesleğe yeni başlayan ve henüz üniversite eğitimi alan geleceğin elektrik mühendislerini bir araya getirdi

25 Kasım 2017 Saat: 13:43
EMO, Ustalar ve çıraklar taş binada buluşturdu
EMO, Ustalar ve çıraklar taş binada buluşturdu

Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi başkan ve yönetim kurulu üyeleri, mesleğe yıllarını vermiş duayenler ile henüz akademik eğitim aşamasında olan öğrencileri ve genç elektrik mühendislerini buluşturdu.

Mimarlar Odası’nın mülkiyetinde olan tarihi taş binada gerçekleşen etkinliğe Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Sözen ve yönetim kurulu üyeleri Emrullah Çevirme, Çiğdem Türker, Yasin Arıkan, Kamil Erbay, Mustafa Aydın ve Kazım Polat ev sahipliği yaptı.

Etkinlikte konuşan Elektrik Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Sözen amaçlarının mesleğe yeni başlayan ve mühendislik eğitimi alan öğrencileri buluşturmak olduğunu söyledi. Sözen, “ Meslektaşlarımızı hem paydaşlarımızla bir araya getirmek hem de onları oda çalışmalarımızın içine katmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Herkese katılımlarından ötürü teşekkür ediyorum”  dedi.

Tarihi taş binada gerçekleşen etkinlikte söz alan elektrik mühendisleri, deneyimlerini  genç meslektaşlarına aktarırken, sektörde yaşanan olumsuzlukları ve çözüm yollarını da dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat