Özdilek

Güncel

Endonezyalı öğrenciler Büyükşehir’i davet etti

Cumartesi günü yapılacak Endonezya Ülke Tanıtımı Programı için Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret eden Endonezyalı öğrenciler Büyükşehir Belediyesi çalışanlarını yapılacak etkinliğe davet etti

5 Mart 2015 Saat: 18:27
Endonezyalı öğrenciler Büyükşehir’i davet etti
Endonezyalı öğrenciler Büyükşehir’i davet etti

Endonezyalı öğrenciler Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde ülkelerinin tanıtım günü için davetiye dağıttı. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak ve Başkan Danışmanı Veysel Özkaraaslan’ı ziyaret eden Endenozyalı grup, kendilerini etkinliklere davet etti.

 

PROGRAM 7 MART’TA

Büyükşehir Belediyesi,  Kocaeli Ticaret Odası ve Kocaeli Uluslararası Öğrenci Derneği ile birlikte yapılan program 7 Mart Cumartesi günü saat 12.00’da Kocaeli Ticaret Odası Meclis Salonunda ülke yemekleri ikramı ile başlıyor.

 

CUMARTESİ GÜNÜ KOTO’DA                                                        

Programa Endonezya Başkonsolosu Abdullah Hariadiö Kusumaningprang, Kocaeli, Sakarya ve İstanbul Uluslararası Öğrenci Derneği yetkilileri ve öğrencileri, Kocaelili işadamları ve Kocaeli Ticaret Odası yetkilileri katılacak.

 

YÖRESEL ETKİNLİKLER

Endonezya Ülke Tanıtımı Programında, yöresel gösteriler danslar ve tiyatro gösterimi izleyicilere sunulacak. Öğrenciler geleneksel kıyafetleri ile misafirleri karşılayacak ve ülkelerine ait eşyaları sergileyecek, şiir şarkı tiyatro drama ve sahne gösterileri ile geleneksel danslarını sergileyecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat