Özdilek

Güncel

ENSAR ÖĞÜT Ardahan'dan aday

Geçtiğimiz yerel seçimlerde Kocaeli'den Büyükşehir belediye Başkanlığı için aday adayı olan Ensar Öğüt, yeniden Ardahan'dan milletvekili adayı. Öğüt, Genel başkan, Parti Meclisi ve Ardahan örgütüne teşekkür etti

7 Nisan 2015 Saat: 02:29
ENSAR ÖĞÜT Ardahan'dan aday
ENSAR ÖĞÜT Ardahan'dan aday

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, partisi tarafından yeniden aday gösterilmesinin ardından, ilk açıklamasını yaptı.Öğüt, “yarış artık geride kalmıştır, il, ilçe ve aday adayları ile elele vererek 7 haziran’da CHP’yi iktidara taşıyacağız”dedi. Hedefi ise, 2 milletvekili olarak belirledi.
Ensar Öğüt, Ardahan’ın kendisi için bir sevda, Ardahanlılara ise bir sevdalı olduğunu,bölgesinin sorunlarını çözmek için uzun yılardır mücadele verdiğini, bugün bazı hizmetlerden bahsediliyorsa bunda verdiği mücadelenin büyük payı olduğunu, Ardahan’a hizmet gelmesi için bu mücadelenin daha da artarak süreceğini ifade ederek, “Sorumluluklarımız daha artmıştır. Ardahan halkının haklı davasını devam ettireceğim”dedi.
KILIÇDAROĞLU VE PARTİ MECLİSİNE TEŞEKKÜR
CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun kendisini aday göstermekle hem onurlandırdığını hem de büyük bir sorumluluk verdiğini ifade eden Ensar Öğüt, “Genel başkanıma, bana güvenen ve destek veren Parti Meclisine teşekkür ediyorum”dedi.
ADAY ADAYLARINA TEŞEKKÜR VE MESAJ
CHP Ardahan milletvekili aday adaylarının hepsinin değerli ve bu göreve layık insanlar olduğuna dikkat çeken ve her birine ayrı ayrı teşekkür eden Ensar Öğüt, İl ve ilçe örgütleri ve aday adayları ile elele vererek, 7 Haziran’da CHP’yi iktidara taşımak için 2 milletvekilinin ikisini de kazanacaklarını söyledi.
İL VE İLÇE ÖRGÜTLERİNE TEŞEKKÜR
İl ve ilçe örgütlerine ve üyelerine, gençlik kolları ve kadın üyelere verdikleri destek için teşekkür eden Ensar Öğüt, “Başarı, örgütlü mücadeleden geçer. İl ve ilçe örgütlerimizin öncülüğünde 7 Haziran için seferber olacağız. Her zaman yanında durduğumuz ve sorunlarına sahip çıktığımız Ardahan halkının bize daha çok sahip çıkacağına inanıyorum. Buradan Ardahan halkına da bugüne kadar verdiği destek için teşekkür ediyorum” dedi.
ARDAHAN HALKINA ÇAĞRI
CHP Ardahan Milletvekili ve Milletvekili Adayı Ensar Öğüt Ardahan halkına seslenerek, “bugüne kadar onlarca proje ve hizmet önerisi sundum. Ardahan’ın kalkınması için bu projelerin gerçekleşmesi gerekiyor. Bunun içinde CHP’nin iktidar yapılması şart. Ardahan halkından bu yüzden tam destek istiyorum.”diyerek, destek çağrısı yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat