Özdilek

Güncel

ERCAN DALKILIÇ’IN ANNESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Dilovası kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç’ın dün vefat eden 85 yaşında ki Zeynep Dalkılıç bu gün Dilovası Orhan gazi Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı.

12 Aralık 2013 Saat: 17:22
ERCAN DALKILIÇ’IN ANNESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
ERCAN DALKILIÇ’IN ANNESİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 Dilovası’nın kurucu Belediye Başkanı ve aynı zamanda CHP Dilovası Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç’ın annesinin cenaze töreninde sevenleri yalnız bırakmadı. Merhume Zeynep Dalkılıç’ı son yolculuğuna binlerce kişi uğurladı. Öğle namazının ardından cenaze namazının kılınacağı cami avlusu yoğunluk nedeniyle yetmeyince cenaze yol üzerine alındı. Birkaç dakika trafiğe kapanan yol cenaze namazının kılınmasının ardından tekrar trafiğe açıldı. Dilovası mezarlığına defin edilen Zeynep Dalkılıç burada dualar eşliğinde toprağa verildi. Cenazeye siyaset ve iş dünyasından yüzlerce isim katılırken Dilovalı vatandaşlar da Dalkılıç’ı bu üzgün gününde yalnız bırakmadı. Taziyeler Dilovası Bingöllüler Derneğinde devam ederken, taziye yaklaşık bir hafta boyunca sürecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat