Özdilek

Güncel

Ercan Dalkılıç'a Gümüşhanelilerden Destek

Dilovası kurucu Belediye Başkanı ve aynı zamanda Dilovası CHP Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç’a Dilovası’nda her geçen gün destek büyüyor.

30 Aralık 2013 Saat: 16:20
Ercan Dalkılıç'a Gümüşhanelilerden Destek
Ercan Dalkılıç'a Gümüşhanelilerden Destek

Önceki hatalarda Ercan Dalkılıç ile beraber siyasi yolculuğuna devam edeceğini açıklayan ak Parti eski Yönetim kurlu üyelerinden Hüsamettin Meral ve birçok isim Dalkılıç ile görüşerek resmi katılımlarını yaptılar.

     30 Mart 2014 yerel seçimlerine kısa bir süre kala Dilovası’nda siyaset olağan hızıyla devam ediyor. İlçede ciddi anlamda kazanmaya yakın görünen tek isim olan Ercan Dalkılıç her geçen gün gücüne güç katıyor. Önceki gün CHP İlçe irtibat bürosuna gelen Gümüşhaneliler bundan sonra siyasi yolculuklarına Ercan Dalkılıç ile devam edeceklerini söylediler. Ak Parti eski sosyal İlişkilerden sorumlu yönetici olan Hüsamettin Meral ve arkadaşları, Ercan dalkılıç ile görüşerek resmen CHP’li oldular. Hüsamettin Meral ve arkadaşları yaptıkları açıklama ile Gümüşhaneli birçok kişinin Ercan dalkılıç ile yürüyeceğini ve Dilovası’na artık Ercan Dalkılıç’ın yönetmesini arzuladıklarını söylediler. Dilovası kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç ise; Daha önce kendisine oy vermeyen kitlelerin akın ettiğini, çok yakın zamanda bunları birer birer basına ve Dilovası kamuoyuna açıklayacağını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat