Özdilek

Siyaset

ERENKAYA : BİZE ÖN SEÇİM YAKIŞIR.

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

       

 Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya’nın   İl Örgütü Toplantı Salonunda düzenlediği basın toplantısında İl Başkanı Şensoy, İl Kadın ve Gençlik Kolları başkanları yoktu….

 

Saat 12 de yapılacağı açıklanan basın toplantısı Özgür Kocael Gazetesi muhabirinin beklenmesi nedeniyle yaklaşık 20 dakika geç başlarken toplantıların geç başlamasına her zaman tepkili olan basın çalışanlarının bu kez sesizce bekledikleri dikkat çekti.

 

Beraberinde İl Örgütü Sekreteri Cihat Altunyuva, Sayman ve Kültür-Sanat Komisyonu Koordinatörü Fehim Timur ve İzmit İlçe Başkanı Ömer Hazer ile birlikte basın toplantısı gerçekleştiren Milletvekili Erenkaya ayrıntılı açıklamalarda bulundu.

Öncelikle CHP Genel Merkez tarafından geçtimiz hafta sonu Abant’ta gerçekleştirilen toplantı hakkında bilgi veren ve alınan kararları basın üyeleri ile paylaşan Erenkaya düşüncelerini şu sözlerele açıkladı.

“refarandum süreci geride kaldı. Ancak şu gerçeği bir kez daha vurgulamak istiyorıum ki

Örgütümüzün ilimizde aldığı sonuç tartışmasız bir başarıdır. Karşımızda adeta devlet propagandası vardı. Daha da ötesi cami imamları bile birer evetçi militanlığı üstlendi.

2011 CHP’nin tek başına iktidar olacağı ve ülkemiz kaderinin güzelden yana değişiminin miladı olacağı yıl olacak. Partiizin tek başına iktidarı için tek vucut gece-gündüz çalışmaya başladık ve bu tempo her geçen gün artarak sürecektir.

Abant Toplantımızın bu yolda atılmış önemli bir adımdır.

Çok yararlı oldu.

Düşüncelerimizi çok yönlü olarak açıkça ifade ettik.

Birikimlerimizi paylaştık.

Abant Toplantımızın en önemli sonuçlarından birisi de milletvekilliği seçimlerine yönelik ön seçim kararının alınmış olması.

Bu kararı genel başkanımız bizzat seslendirdi.

Artık Ankara endeksli bir örgüt yapısı işlevsiz kalacak.

Milletvekillerimiz, İl ve İlçe Başkanlarımız ve yönetcilerimiz yurttaşımıza gidecek ve sürekli halkımız arasında olacak.

Abant Toplantılarımız önümüzdeki süreçte Kadın ve gençlik Kollarımızın katılımları ile daha da genişletilerek sürecek. “ diyerek açıklamalarını şu sözlerle tamamladı.

“Şu an görev başında olan örgüt başkanlarımız 2011 genel seçimlerinde aday adayı olmayı düşünüyorlarsa en az altı ay öncesinden bu kararı alacaklar ve de bayrağı teslim edecekler.

Kocaeli ön seçimin yapılacağı illerdendir ve ben ön seçimle milletvekili olmuş bir arkadaşınız olarak ön seçim kararını doğru buluyor ve saygı ile karşılıyorum.

Ön seçim örgütümüzü ateşleyecektir.

  1. genel seçimini partimiz CHP nin İKTİDAR olacağı tarihi bir seçim olarak görüyorum.”

 

Vacit çelik

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat