Özdilek

Güncel

Erhan Arslan’ı Darp Etmek İstediler

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’tan düştüğü matematiksel olarak da kesinleşen Gebzespor’da Bandırma dönüşü olay çıktı. Bursa Orhangazi yakınlarında bir dinlenme tesisinde karşılaşan taraftarlarla takım arasında arbede yaşandı. Tepkilerin odağındaki isim İzmitli teknik adam Erhan Arslan’dı. Taraftarlar döner bıçağıyla tehdit ettikleri Arslan’ı, otobüse girip darp etmek istedi. Arslan’ı taraftarların elinden takım kaptanı Mehmet Akdemir ile kulüp doktoru Vahan Turfanda’nın kurtardığı öğrenildi.

Büyük arbede çıktı

Taraftarlarla Arslan’ın arasına giren Mehmet Akdemir, yüzüne bir yumruk darbesi aldı. Öfkesi dinmeyen taraftarlar takım otobüsünü de taşladı. Camları kırılan takım otobüsü daha sonra çevik kuvvet eşliğinde tesislere getirildi. Gece tesis önünde de polis nöbet tutup, yeni bir olay yaşanmasını engelledi. Kulüp başkanı Fetih Engin Eyüboğlu, Erhan Arslan ve takıma saldıranların Gebzespor taraftarı olamayacağını belirterek, “Bu takımı biz mi bu hale getirdik. Bu insanlar takım lisans çıkartamazken neredeydi? Birilerinin rantı kesilince bu insanları üzerimize gönderiyorlar. Ama gerçek Gebzespor taraftarının bu oyuna gelmeyeceğine ve bu tür oyunların bir daha tekrarlanmayacağına inanıyorum” dedi.

Gebze artık 3 ncü Lig’de

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Gebzespor’un bitime 6 hafta kala düşmesi kesinleşti. Pazar günü Bandırma deplasmanında bozguna uğrayan, sahadan 6-1 yenik ayrılan Mor-Menekşeler 10 puanda kaldı. Düşme hattının hemen üzerindeki Adıyaman’la arasındaki puan farkı 18’e çıktı. Gebzespor kalan maçların hepsini kazansa ve Adıyaman hepsini kaybetse bile ikili averajda yine küme düşüyor. Gebzespor yönetimi 4 hafta önce son umut olarak takımın başına İzmitli teknik adam Erhan Arslan’ı getirmişti. Ancak Arslan’ın çabaları da Gebzespor’u kurtarmaya yetmedi. Gebzespor gelecek sezon profesyonel liglerde 4 ncü kategori olan 3. Lig’de mücadele edecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat