Özdilek

Güncel

EROL BÜYÜKBURÇ HAYATINI KAYBETTİ

Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Büyükburç yaşamını yitirdi.c

12 Mart 2015 Saat: 21:26
EROL BÜYÜKBURÇ HAYATINI KAYBETTİ
EROL BÜYÜKBURÇ HAYATINI KAYBETTİ

Sanatçı Erol Büyükburç İstanbul Etiler'deki evinde yakınları tarafından ölü bulundu. Yakınlarının telefonla ulaşamayınca Büyükburç'un evine gittiği öğrenildi. Çilingir yardımıyla kapının açıldığı, Büyükburç'un cansız bedeninin bulunduğu belirtiliyor. Büyükburç'un kalbinde 3 stent bulunuyordu.

Polis sanatçının evinde inceleme başlattı. İlk incelemede sanatçının ölümünün normal bir ölüm şeklinde göründüğü belirtildi. Büyükburç'un kesin ölüm sebebi Yenibosna Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak otopsiden sonra öğrenilecek.

TELEFONA UZANMIŞ AMA ULAŞAMAMIŞ 
Erol Büyükburç'un evine çilingir ile giren kapıcı Nurettin Bozdağ, “Yan apartmanın kapıcısı beni aradı. Erol Bey'in kapısını çalıyoruz ama kapıyı açmıyor. Tanıdığın çilingirci varsa çağıralım dedi. Biz de çilingirle eve geldik. Erol Beyin menajeri kapıyı kıralım içeri girelim deyince çilingir kapının göbeğini kırarak içeri girdik. Yatak odasının kapısı da kilitliydi. Onu da çilingir yardımıyla açtık. Erol bey yerde uzanmış halde yatıyordu. Menajeri, Erol Büyükburç'un telefona uzandığını ama ulaşamadığını söyledi" dedi.



YARIN KONSER VERECEKTİ

Erol Büyükburç 13 Mart 2015 Cuma günü (Yarın) Bursa'da konser verecekti. Etkinlik "Türk pop müzik tarihinin en önemli ve kendine özgü figürlerinden biri olan Erol Büyükburç hayranlarıyla buluşuyor" sözleriyle duyurulmuştu.


22 Mart 1936 doğumlu olan Büyükburç 79 yaşındaydı. Adana’da doğan Erol Büyükburç 60’lı yılların en sevilen Pop Starı’ydı. İlk albümü Sevgi Çiçekleri 1975 yılında müzik marketlerinde yerini alırken, 1981 yılnda ise Sen Varsın adlı albümü çıktı. Erol Büyükburç, bu albümündeki Sevemem şarkısı ile ün kazandı. ’Öp Beni’,’Little Lucy’ ve ’Haydi Gençlik Hop Hop’ şarkıları da Büyükburç’un en çok bilinen eserleri arasında. 22 Temmuz 1999’da müzisyen ve şarkıcı kızı Ajlan Büyükburç’u trafik kazasında kaybeden Büyükburç’un eşi Emel Büyükburç ise 2001 yılında karaciğer yetmezliği sonucu hayatını kaybetti. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat