Özdilek

Güncel

Ersoy Aziz Alemdarı Ziyaret Etti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

20 Mart’taki genel kurulla birlikte oluşan Hizmet İş Sendikası 1 Nolu Şube Yönetimi, İdris Ersoy Başkanlığı’nda Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’a nezaket ziyaretinde bulundu

 

Hizmet İş Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı İdris Ersoy, Şube Sekreteri Şahin Barış, Mali Sekreter Mustafa Polat, Eğitim ve Teşkilat Sekreteri İbrahim Özkaraaslan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ı ziyaret etti. Misafirlerini Kandil Kafe’de kahvaltıda ağırlayan Başkan Alemdar, tekrar göreve seçilen Ersoy’u ve genel kurulla birlikte yenilenen ekibini tebrik etti.

 

Ersoy’dan Başkan’a teşekkür

İşçilerle ilgili uzun uzun sohbet eden Başkan Alemdar ve sendika yönetimi yapılacak bazı yenilikler hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulundular. Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar’ın bir kalemde 190 bin TL’lik 2011 işveren ikramiyelerini gününde ödemesinde dolayı bir kez daha teşekkür eden Ersoy ve ekibi, Aziz Alemdar’ın hak ve adalet kavramına sonuna kadar güvendiklerini belirtti.

 

Özveri karşılıksız kalmayacak

Başkan Alemdar da ekip çalışmasıyla ilgili kafasındaki sistemin oturmasıyla birlikte işlerin daha hızlı ilerlemeye başladığını belirterek personelin de bu özverili çalışmasını alın terleri kurumadan ödüllendirmeye gayret göstereceğini söyledi. Sendikanın işçilere daha yakın olması ve toplantılarını daha rahat bir ortamda yapmasını sağlamak amacıyla kendilerine bir oda tahsis edeceğini duyuran Alemdar, Fen İşleri personelinin yazlık elbiselerinin de yenileneceğini duyurdu.

 

Başkan’dan Polat’a övgü

Başkan Alemdar, 13 yıldır Derince Belediyesi’nde çalışan, Belediyespor’da kaptanlık ve ardından antrenörlük yapan, halen Futbol Okulu ve U-13, U-14 takımlarını başarıyla çalıştıran Mustafa Polat’a da ayrıca başarı diledi. Alemdar, Derince’nin bir çocuğunun Hizmet-İş gibi büyük bir sendikanın mali sekreterliğine seçilmesinden gurur duyduğunu dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat