Özdilek

Güncel

Eşi siz bulacaksınız düğünü biz yapacağız

SP İzmit Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Mutlu, Tüysüzler ve Bağçeşme mahallelerini ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, “Her yıl bin genci evlendireceğiz. Eşinizi siz bulacaksınız, düğününüz ve eşyalarınız bizden olacak” d

8 Şubat 2014 Saat: 21:52
Eşi siz bulacaksınız düğünü biz yapacağız
Eşi siz bulacaksınız düğünü biz yapacağız

Saadet Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Av. Zafer Mutlu, mahalle turlarına hız kesmeden devam ediyor. Mutlu’nun son durağı Tüysüzler ve Bağçeşme mahalleleri oldu. Mahallelerdeki esnafları ve kıraathaneleri dolaşan Mutlu ve ekibi, projelerini anlatarak mahalle sakinlerinden destek istedi. “Halka hizmet, Hakka hizmettir” düsturu ile yola çıktıklarını belirten Mutlu, “Ben sizden bana oy verin, beni belediye başkanı yapın diye oy istemeye gelmedim. Ben sizden Milli Görüş’ün belediyelerde olmasını sağlamanız için desteğinizi almaya geldim” dedi.

 

İŞ GÖRÜŞMESİNE BİRLİKTE GİDERİZ

Başkan seçilmesi halinde belediye olarak her sene bin gencin düğününü ücretsiz yapacaklarını ifade eden Mutlu, “Eşi kendiniz bulun, belediye olarak düğününüzü biz yapalım ve evinizin eşyalarını verelim” şeklinde konuştu. İşsizlik sorununa da değinen Mutlu, gençlerin istihdamına yönelik de projelerinin olduğunu dile getirerek, “İzmit’te istihdam ortamı oluşturarak gençlerin iş sorunlarına el atacağız. İzmit’e bağlı birçok sanayi kuruluşu var, gerekirse işi biz bulacağız, gerekirse de iş başvurusuna beraber gidip, işe alımınız için biz görüşüp, istihdamı sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

 

BELEDİYEYİ HALKA AÇACAĞIM

İzmit için hayali değil, gerçek projeler uygulayacaklarının sözünü veren Zafer Mutlu, “İzmit’e tramvay, Kandıra sapağının oradan 42 Evler istikametine doğru bağlantı yolları, otopark, sosyal faaliyetler gibi pek çok projemiz var. Halkın kronikleşmiş sorunlarına el atacağız. Ayrıca belediyenin kapılarını halka açacağız ve İzmit’i halkla birlikte yöneteceğiz. Belediye başkanını sokakta görmem sıradan hale gelecek ve beni halkla iç içe göreceksiniz. Belediye başkanı halka ulaşmak istediği zaman değil, halk belediye başkanına istediği zaman ulaşacak. Bu anlayışın gerçekleşmesi için sizlerden destek istiyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat