Özdilek

Güncel

Eski dekan oda başkanı oluyor

TMMOB Mimarlar Odası’nın Mevcut Başkan Arsal Arısal aday olmayacak. Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi kurucu Dekanı Prof. Dr. Kamuran Öztekin’nin tek aday olması bekleniyor.

18 Ocak 2016 Saat: 12:11
Eski dekan oda başkanı oluyor
Eski dekan oda başkanı oluyor

TMMOB Mimarlar Odası’nın hafta sonu gerçekleştirilecek olan genel kurulunda Mevcut Başkan Arsal Arısal aday olmayacak. Genel kurulda, Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi kurucu Dekanı Prof. Dr. Kamuran Öztekin’nin tek aday olması bekleniyor

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Mimarlar Odası’nın genel kurulu, 23-24 Ocak tarihleri arasında odaya ait Tarihi Taş Bina’da gerçekleştirilecek. Görev yaptığı sürede önemli çalışmalara imza atan Oda Başkanı Arsal Arısal’ın aday olmayacağı kongrede Kocaeli Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi kurucu Dekanı Prof. Dr. Kamuran Öztekin’nin tek aday olması bekleniyor.

2013’TE BAŞKAN OLDU

2010 yılında genel sekreter olarak göreve gelen, 2013 yılında Yalçın Ergen’in oda başkanlığından istifa etmesinin ardından başkanlık görevine gelen ve daha sonra gerçekleştirilen genel kurulda seçilmiş başkan olan Arsal Arısal, yaklaşık 2 yıl boyunca İl Koordinasyon Kurulu Sekreterliği görevini de başarıyla yürüttü. Arsal Arısal’ın önümüzdeki günlerde odanın üst kurullarında görev yapması bekleniyor.

RAKİP ÇIKMAYACAK

Kocaeli’nin en önemli mimarlar arasında yer alan Kamuran Öztekin ise Kocaeli Üniversitesi’nde Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin kurucu dekanlığını yaptı. Türkiye’de birçok önemli çalışmalara imza atan Kamuran Öztekin’nin karşısına rakip çıkmaması bekleniyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat