Özdilek

Güncel

ESKİ EV EŞYASINDAN KURTULMAK KOLAY

İzmit Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel bir ekip, günde ortalama 3 araç dolusu eski ev eşyası topluyor.

25 Aralık 2013 Saat: 13:09
ESKİ EV EŞYASINDAN KURTULMAK KOLAY
ESKİ EV EŞYASINDAN KURTULMAK KOLAY

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın kent estetiğine  ve temizliğine büyük önem verdiğini belirterek” Belediye başkanımızın talimatıyla kullanılmış halı, çekyat, koltuk gibi ev eşyalarının toplanması için bir ekip kurduk. 

Bu ekip  gerek vatandaşlardan gelen talepler gerekse rutin mahalle turlarıyla  kullanılmış ev eşyalarını topluyor. Günde ortalama 3 kamyon dolusu ev eşyası toplanıyor. Artık vatandaşlar, eskiyen ev eşyalarını nereye atacağım  diye düşünmüyor. Belediyemizi arayarak  bu eşyaları hiçbir ücret ödemeden aldırabiliyor” dedi. Şener, vatandaşlardan kullanılmış ev eşyalarını boş  alanlara, yol kenarlarına atmamalarını da isteyerek” Elinde eski ev eşyası bulunanlar 444 41 00 numaralı telefonu  arayarak bize bilgi versinler yeter” şeklinde konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat