Özdilek

Güncel

ESKİ SENDİKACI OTOBANDAN UÇTU!

İzmit Şirintepe mevkii D-100 Karayolu’nda seyir halindeyken direksiyon başında kalp krizi geçiren eski sendikacı Nevzat Dal, aracıyla 6 metre yükseklikten TEM’e düşerek feci şekilde can verdi

18 Aralık 2013 Saat: 20:30
ESKİ SENDİKACI OTOBANDAN UÇTU!
ESKİ SENDİKACI OTOBANDAN UÇTU!

Kalp krizi bu kez direksiyon başında yakaladı. 2003-2007 yılları arasında DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası’nda şube sekreterliği yapan ve bu görevde emekli olan 54 yaşındaki Nevzat Dal, direksiyon başında geçirdiği kalp krizi sonrası  feci şekilde can verdi. İddialara göre; Dal, 34 DL 3040 plakalı aracıyla D-100 Sakarya istikametine giderken Şirintepe mevkii TEM Otoyolu Kuruçeşme Açık Tüneli’nde aniden kalp krizi geçirdi ve direksiyon hakimiyetini kaybetti. 


6 METREDEN DÜŞTÜ
Takla atmaya başlayan araç, hızını alamayarak D-100 Karayolu’nu aştı ve 6 metre yükseklikten TEM Otoyolu İzmit istikametine düştü. Görenleri hayrete düşüren kaza nedeniyle olay yerine hemen sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Kısa sürede kaza mevkiine ulaşan sağlık ekipleri direksiyon başında hareketsiz halde buldukları Dal’ı hayata döndürmek için uzun süre kalp masajı yapsa da talihsiz adam kurtarılamadı. 
 

2 ÇOCUK BABASIYDI
Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik aracın çekilmesiyle seyrine döndü. Olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenilen evli ve 2 çocuk babası Nevzat Dal’ın cenazesi ise otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. İzmit Turgut Mahallesi Eyüp Sultan Sokak’ta oturan, kentte tanınan ve sevilen bir isim olan eski sendikacı Nevzat Dal’ın cenazesi Evliya Çelebi Camii’nden kaldırılarak Bağçeşme Mezarlığı’nda toprağa verildi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat