Özdilek

Güncel

Eşme’de Göl ve Çevresinde Temizlik Çalışması Yapıldı

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler piknik ve mesire alanlarına yönelik temizlik çalışmalarının bir ayağı da Sapanca Gölü’ne cepheli Eşme Sahili ve göl üzerinde gerçekleştirdi.

7 Nisan 2015 Saat: 02:31
Eşme’de Göl ve Çevresinde Temizlik Çalışması Yapıldı
Eşme’de Göl ve Çevresinde Temizlik Çalışması Yapıldı

Günü birlik ve uzun soluklu tatilcilerin tercih ettiği turizm merkezleri arasında örnek olmaya aday Kartepe’de piknik ve mesire alanlarına yönelik bakım ve temizlik çalışmaları bahar ayları ile hız kazandı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 7 kişilik mıntıka ekibi ve 2 adet tekne üstü personel, Sapanca Gölü kıyısında ve göl içinde temizlik çalışması yaptı.

İlçemizin değerlerini sahiplenmek, Kartepe’nin renklerini keşfetmek için Şimdi Kartepe Zamanı diyerek yola çıkan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in hedeflerine destek veren temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini belirten Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, “Her şey vatandaşlarımızın huzurlu ve sağlıklı ortak yaşam alanlarında hoş vakit geçirmesi için müdürlük olarak üzerimize düşen görevleri yerine getirmekteyiz. Sağlıklı yaşam ve güzel günler için haydi el ele verelim çevremizi temiz tutalım, çocuklarımıza güzel ve temiz dünya bırakalım” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat