Özdilek

Güncel

Evinin bodrumunda kendini astı

Fevziye Camisi'nde görevli olan Abdullah Bağcıer ve Vildan Bağcıer’in 6 çocuğundan en büyüğü olan Emrah Bağcıer yaşadığı evin bodrum katında kendini asarak intihar etti.

30 Temmuz 2014 Saat: 12:11
Evinin bodrumunda kendini astı
Evinin bodrumunda kendini astı

İzmit Hacı Hızır Mahallesi Bahariye Caddesi üzerinde bulunan Yılmaz Böcek Apartmanı’nda ikamet eden Fevziye Cami görevlisi Abdullah Bağcıer ile evhamımı Vildan Bağcıer’in 6 çocuğundan en büyüğü olan Emrah Bağcıer (23) kendisini evlerinin bodrumunda iple asarak intihar etti. Evde kardeşine bodruma ineceğini söyleyen Emrah Bağcıer’den haber alamayan kardeşi bodruma indiğinde abisini ipte sallanırken buldu.


İPTE ASILI BULDU
Abisinin kendi iple astığını gören acılı kardeş ağlayarak ailesinden yardım istedi. Aile fertleri intiharla büyük şok geçirirken hemen Emrah Bağcıer’in asılı olduğu ipten indirdi. Yapılan ihbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edilirken sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede Emrah Bağcıer’in öldüğünü belirledi.


OTOPSİ YAPILACAK
Olay yeri inceleme polislerinin cumhuriyet savcısı nezaretinde yaptığı incelemenin ardından Emrah Bağcıer’in cansız bedeni otopsi için Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Öte yandan Abdullah – Vildan çiftinin en büyük çocuğu olan Emrah Bağçıer’in bir perdecide çalıştığı ve geçen yıl nişanlandığı öğrenildi. Herhangi bir sorunu bulunmayan talihsiz gencin neden intihar ettiği araştırılıyor. Polisin intiharla ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat