Özdilek

Güncel

Ezgi Eczanesi, Derince’yi seçti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Derince İbnisina Mahallesi’nde büyük bir açığı kapatacak olan Ezgi Eczanesi, Piri Reis Caddesi No:121 adresinde açıldı

 

Aslen Sakaryalı olan ve İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden yeni mezun olan Ezgi Katırcı eczanesi için Derince’yi seçti. Eczane açmak için Adapazarı ve İstanbul’un değişik noktalarında yer araştırması yaptığını belirten Katırcı, İbnisina Mahallesi’ni seçti. Yeni yerleşim alanlarıyla hızlı bir nüfus artışı yaşanan mahallede büyük bir açığı kapatacak olan eczanenin açılışını Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, işyeri sahiplerinin yakınlarıyla birlikte yaptı.

 

Hastalarla sağlık sohbeti

Eczanenin açılışında iyi niyet temennilerinde bulunan Başkan Alemdar, önemli bir mesleği icra ettiklerine vurgu yaparak, halk arasında eczacıların doktorlardan fazla güvene sahip olduğuna değindi. Eczane açmak için Derince’yi ve İbnisina Mahallesi’ni tercih ettikleri için teşekkür eden Başkan Alemdar, açılıştan sonra ilaç almaya gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Piri Reis Caddesi No:121 adresinde hizmet vermeye başlayan eczanede Eczacı Ezgi Katırcı ile birlikte iki personel çalışıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat