Özdilek

Güncel

Fatih Erbakan: Kocaeli 3 ilden biri olur

Erbakan Vakfı Başkanı ve Milli Görüş’ün merhum lideri Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan, milletvekili adayı olması halinde İstanbul, Konya veya Kocaeli’den yarışa gireceğini söyledi.

24 Ocak 2015 Saat: 18:34
Fatih Erbakan: Kocaeli 3 ilden biri olur
Fatih Erbakan: Kocaeli 3 ilden biri olur

Milli Görüş’ün merhum lideri Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan, Kocaeli’deki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Antikkapı Restaurant’ta gerçekleştirilen toplantıya Fatih Erbakan, yaklaşık yarım saat rötarla geldi. Erbakan, toplantıda milletvekili adaylığı başta olmak üzere önemli konulara değindi. Diğer yandan toplantıya Erbakan Vakfı Kocaeli Şube Başkanı Yücel Mollaismailoğlu, Marmara Bölge Sorumlusu, Saadet Partisi İl eski Başkanı Mehmet Aras, İl Kadın Kolları Başkanı Raziye Meryem Tan, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vakıf üyeleri katıldı.


KOCAELİ’Yİ ÖNEMSİYORUZ
Vakıf olarak Kocaeli’yi önemsediklerini dile getiren Fatih Erbakan, “Kocaeli’ye sık geliyoruz. En çok program yaptığımız il olarak Kocaeli ön plana çıkıyor. Vakfımız kasım ayında resmi olarak kuruldu. Bu 50 üzerinde ilde il temsilcileri belirlendi. Bizim vakfımız kuvveti değil, hakkı üstün tutan değerlere sahiptir. Biz çalışmalarımızı insanların huzuru, barışı, özgürlüğü, adil dünya kurulması için yürütüyoruz. İnancımıza medeniyetimize, temel değerlerimize, Milli Görüş zihniyetine uygun nasıl bir devlet, toplum, eğitim, hukuk, ekonomik sistem dış politika hedefliyoruz bunların ortaya konması hedeflenmektedir” ifadelerini kullandı.


İSTANBUL KONYA KOCAELİ
Erbakan, milletvekili adaylığı için de açık kapı bırakarak, “Görüşmelerimiz devam ediyor” dedi. Fatih Erbakan, Kocaeli’den aday olup, olmayacağı yönündeki soruya ise, “Çok istekli yer olarak Kocaeli’yi görüyoruz. Teveccühü gösterdikleri için teşekkür ederim. Kocaeli’den aday olmamı istiyorlar. Fakat net bir karar yok. Değerlendiriyoruz. Ancak aktif olarak görev yapmamız gerekirse elbette görevden kaçmayız. Müzakere ediyoruz. Aynı zamanda İstanbul ve Konya’da tabii ki Erbakan Hoca’mızın oradan aday olmasından dolayı oradan da istekler oluyor. İnşallah dediğim gibi o yönde bir karar olursa, inşallah hayırlı olur” diye yanıt verdi.


BAĞIMSIZ ADAY OLURUM
Milletvekili adayı olması halinde bir partiyle değil, bağımsız olacağını söyleyen Fatih Erbakan, “Aday olunacaksa bağımsız adaylık daha mantıklı gözüküyor. Çünkü maalesef Saadet Partisi’nin bir baraj problemi var. Çok sayıda parti gibi Saadet Partisi de bundan muzdarip. Bizim de amacımız bir an önce iş görmek. Milli Görüş zihniyetinin temsil edilmesi için bağımsız aday olmak daha doğru olacak” dedi. Erbakan 17-25 Aralık yolsuzluk iddialarıyla ilgili ise “Hükümetin içinde yanlış yapanlar varsa bunu bütün hükümete mal etmek doğru olmaz. Hükümetin de içinde yanlış iş yapanlar varsa bunun sorumlularının da hakkaniyet ölçüsündeki mahkemeler tarafından ortaya konulması gerekir. İnşallah tabi adalet yerini bulur” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat