Özdilek

Güncel

Fatih Ürek Kıbrıs’ı Sallayacak!

Renkli sahne performansıyla herkesi kendisine hayran bırakan Fatih Ürek, 22 Eylül Cuma akşamı Kıbrıs’ta sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

18 Eylül 2017 Saat: 11:11
Fatih Ürek Kıbrıs’ı Sallayacak!
Fatih Ürek Kıbrıs’ı Sallayacak!

Yüksek kalite standartları ve geleneksel Osmanlı'nın sıcak misafirperverliğini bir araya getiren The Savoy Ottoman Palace, Ürek’in muhteşem performansı ile misafirlerine unutulmaz anlar yaşatacak.

 

The Savoy Ottoman Palace, görkemli sahnesine birbirinden ünlü sanatçıları ağırlamaya devam ediyor. Eğlence dünyası denince akla gelen ilk isimlerden Fatih Ürek, muhteşem yılan dansı ve sahne performansıyla 22 Eylül Cuma akşamı şarkılarını The Savoy Ottoman Palace’ta seslendirecek. Davetlilere dünya mutfağından değişik lezzetlerin sunulacağı akşamda konuklar doyasıya eğlenecek.

 

Konser Günü: 22 Eylül 2017 Cuma

Saati: 22:00

Yeri: The Savoy Ottoman Palace

The Savoy Ottoman Palace Hakkında:

The Savoy Ottoman Palace, Kıbrıs’ın gözbebeği Girne’nin merkezinde 12. 500 m2'lik bir alan üzerine kurulmuş olup, her metrekaresinde Osmanlı Saraylarının konfor ve ihtişamı ile ziyaretçilerine hizmet veriyor. Her damak zevkine hitap edebilecek geleneksel Türk mutfağının yanı sıra Dünya mutfağından da eşsiz lezzet sunan restoranları, sağlık kulüpleri, Osmanlı tarzında pub kültürü, alışveriş merkezi ve casinosu ile unutulmayacak bir tatilin kapıları aralıyor.

Görkemli mimarisi ve Osmanlı zevki ile tasarlanan 111 Deluxe konuk odası, 15 Paşa Suit ve 2 Sultan Suit lüks bir anlayışla dekore edilmiş olup, misafirlere en üst seviyede rahatlık sağlayacak şekilde döşenmiştir. Yüksek kalite standartları, geleneksel Osmanlı misafirperverliğinin adeta Girne’de ki adresi Savoy Hotel ziyaretçilerine en iyiyi sunma hedefi ile çalışıyor. Taşıdığı özellikler anlamında The Savoy Ottoman Palace Kıbrıs’ın tek ve ayrıcalıklı oteli olma özelliğini taşıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat