Özdilek

Güncel

Fettah Koç’tan Dernek Üyeliği için Söz Aldı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

İlçemizin en aktif sivil toplum kuruluşlarından olan Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Başkanı Zeki Fettah, bir taraftan tüketici sorunlarını sahiplenerek kamuoyunda takdirle karşılanan bir mücadele yürütürken, diğer taraftan da derneğin büyümesi ve gelişmesi için üye çalışmalarını sürdürüyor.

Başkanı olduğu derneğini siyaset üstü konumda tutmayı başaran Fettah, siyasi görüşü ne olursa olsun milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşların kapısını çalmayı ihmal etmiyor. Bir çok tanınmış ve saygın kişiyi derneğine üye yapmayı başaran Fettah, bu kez Çayırova eski Belediye Başkanı Timur Koç’u ziyaret ederek derneklerine davet etti.

Timur Koçun yaptığı Adora villları hakkında da bilgiler alan Fettah, hem derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi hem de Koç’tan derneklerine üye alma sözü de aldı. Görüşmede, Nefes gazetesi Yöneticilerinden Mustafa Akbulut ta hazır bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat