Özdilek

Güncel

Fikret Gökmen adaylığını açıkladı

KSMMMO adayı Fikret Gökmen, gerçekleştirdiği basın açıklaması ile adaylığını resmen açıkladı. Hedeflerinden bahseden Gökmen, iddialı konuşarak, “Kesin kazanacağız” dedi.

27 Ocak 2015 Saat: 16:45
Fikret Gökmen adaylığını açıkladı
Fikret Gökmen adaylığını açıkladı

Kocaeli Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (KSMMMO)’da 31 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek genel kurul öncesinde Fikret Gökmen adaylığını açıkladı. KYÖD Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen basın açıklamasında Gökmen’i yönetim kadrosu ve destekçileri yalnız bırakmadı.

 

“YÖNETİMDE PAYLAŞIM OLACAK”

Diyalog Grubu adına konuşan Fikret Gökmen, “Oda bugün içinde bulunduğu durum itibariyle güncel yapılması gereken işleri bile yapamamaktadır. Bugün şiddetle huzur ve diyaloğa ihtiyacımız var. Amacımız öncelikle huzur ve güveni ön plana çıkarmaktır. Sorunun kökünde kişisel çatışmaların yattığını, yönetim tarzlarındaki farklı anlayışlardan kaynaklandığını düşünüyorum. Bizler yönetimde paylaşım, hizmet üretiminde bütünlük anlayışından yanayız” dedi.

 

“KÜLTÜREL FAALİYETLER DE YAPACAĞIZ”

Sözlerini sürdüren Gkömen, “Sadece mesleki alanda değil sosyal ve kültürel alanda da neler başarabileceğimiz Kocaeli kamuoyuna göstermek gibi bir iddiamız var.  Tiyatro kulüpleri, Türk halk ve sanat müziği koroları resim gibi sanatsal etkinlikler içinde de odamızın varlığını göstererek meslek ve oda imajını olumlu şekilde geliştirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

“ÇOK İDDİALIYIZ”

Toplumsal sorumluluğu önemseyen, nitelikli bir mesleki yapıyı hedef alan, kültür ve sanat alanında da varlığını hissettiren bir oda yaratacaklarını söyleyen Gökmen, “Seçimlerde çok iddialıyız ve kesin kazanacağız. Saygı ve sevgiyi öne çıkaran, diyaloğu açık bir yönetim tarzını uygulamaya koymayı arzu eden bir yönetim anlayışı içinde olacağız” diyerek açıklamasını bitirdi.

 

FİKRET GÖKMEN KİMDİR?

1951 Kırklareli doğumlu, iki çocuk ve üç torun sahibi. 1972 yılında Kocaeli Ticaret Lisesi’ne öğretmen olarak atandı. 7 yıldır KOÜ öğretim üyesi olarak çalıştı. 10 yıl oda yönetim disiplin kurulu, beş yıl İzmit ve Büyükşehir belediyesi meclis üyeliği yaptı. Şuan ise Kocaeli Trakya İlleri Kültür ve Dayanışma Dernek Başkanlığı yapıyor. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat