Özdilek

Spor

Filenin Sultanları Salona İndi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33


       Karamürsel Belediyesi Voleybol takımı salona indi. Kocaeli yaş grubu ve yıldızlar kategorisinde gerçekleştirilecek müsabakalarda mücadele edecek olan filenin sultanları antrenmanlarına başladı.
 
HAFTANIN 4 GÜNÜ ÇALIŞIYORLAR
 
Karamürsel Belediye Spor Voleybol takımı pazartesi ve cuma günleri 15.30 ile 17.30 saatleri arasında, Karamürsel 100.Yıl Atatürk Kapalı Spor Salonunda, cumartesi ve pazar günleri de 11.00 ile 12.30 saatleri arasında Karamürsel Belediyesi Kapalı Spor salonunda çalışıyor.
 
45 SPORCU KATILIYOR
 
Karamürsel Belediyesi Voleybol Takımı antrenmanlarına başladı. Karamürsel 100.Yıl Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen antrenmanlarına Yıldız kategorisinde 15, Yıldız Alt yapı kategorisinde 15, Minik (küçük) kategorisinde 15 olmak üzere toplam 45 sporcu katılıyor.
 
HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONASI
 
Haftanın dört günü süren antrenman boyuncu voleybolcular düz koşular ısınma hareketleri ve çeşitli hareketler yapıp kendi aralarında maç yaparak form tutmaya çalışıyor.
 
Karamürsel Belediyesi Voleybol Takımı Antrenörü Fuat Uzunca sezona en iyi şekilde hazırlandıklarını belirterek “Amacımız Kocaeli yaş grubu ve yıldızlar şampiyonasında birinci olmak ve Kocaeli’yi Türkiye şampiyonasında en iyi şekilde temsil etmek. Bu şampiyonayı kazanmak için en iyi şekilde çalışıyoruz. Birbirinden yetenekli sporcularımız var, iddialıyız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat