Özdilek

Güncel

Filinta’nın Galası Kocaeli’de yapıldı

Çekimleri Seka Film Platoları’nda yapılan, TRT 1’in yeni dizisi ‘Filinta’nın galası önceki akşam Emex Otel’de yapıldı.

24 Aralık 2014 Saat: 16:38
Filinta’nın Galası Kocaeli’de yapıldı
Filinta’nın Galası Kocaeli’de yapıldı

TRT 1’in iddialı yapımları arasında gösterilen ‘Filinta’nın ilk bölümü önceki akşam seyirci ile buluştu. Dizinin Kocaeli’de yapılan galasına dizinin yönetmenliğini yapan Kudret Sabancı, senaristi Altuğ Küçük, yapımcıları Burhan Özkan ve Serdar Öğretici, tüm oyuncu kadrosu ve set ekibinin yanı sıra Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Vali Yardımcısı Aziz İnce, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve üçüncü kez görevinden alınan Eski İl Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zanburkan da katıldı.

 

HEP BİRLİKTE İZLENDİ

Kokteylin ardından yemek ile devam eden gala programında tiyatro, sinema ve dizi dünyasından Onur Tuna, Serhat Tutumluer, Mehmet Özgür,  Damla Aslanalp, Naz Elmas, Kayra Şenocak, Yosi Mizrahi, Hakan Yufkacıgil, Bülent Alkış, Kamil Güler,  Reshad Strik , Serhan Ernak, Kemal Zeydan, Ceren Yılmaz, Feyza Işık gibi tecrübeli isimleri bir araya getiren ‘Filinta’nın ilk bölümü Kocaeli protokolü, oyuncu kadrosu ve set ekibiyle birlikte izlendi.

 

İSTİHDAM SAĞLADI

Avrupa’nın en büyük film platosu olma özelliğini taşıyan Seka Platosu’nda yapılan Türkiye’nin ilk Osmanlı polisiyesi olarak nitelendirilen Filinta’nın çekimleri yoğun şekilde devam ediyor. Kocaeli’de çekilmesi sebebiyle pek çok kişiye istihdam imkanı sunan dizide, 30 bin metrekarelik platonun kurulumundan figüran oyuncu kadrosuna kadar pek çok alanında Kocaelililer yer alıyor. Hollywood yapımlarıyla yarışacağı söylenen dizide yer alan aksiyon sahneleri için Spider Man gibi birçok ünlü filmin aksiyon sihirbazı Dusan Hyska ve ekibi ile çalışılıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat