Özdilek

Güncel

Ford Otosan’a Altın Plaket

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

 

Düzenlenen törende “İhracat Başarı Ödülü”nü alan Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay: “2010”de yüzde 37 artırdığımız ihracat ciromuzu 2011’de daha yukarıya çıkarmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Türkiye’nin lider otomotiv şirketi Ford Otosan, 2010 yılında yaptığı 2 milyar Euro ihracat rakamıyla, Otomobil Sanayicileri Derneği (OSD) tarafından verilen “İhracat Başarı Ödülleri’ töreninde altın plaket aldı.

2010 yılında 5 kıtada 60’dan fazla ülkeye 177 bin adet araç ihraç eden Ford Otosan, OSD’nin “500 milyon doların üzerinde ihracat yapanlar” listesinde ödüle layık bulundu.

OSD'nin İstanbul Sanayi Odası Odakule Meclis Salonu'nda düzenlediği törende, ödülü Sanayi ve Ticaret Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Niyazi İlter ‘den alan Ford Otosan Genel Müdürü Nuri Otay , “Ford Otosan olarak 2011 yılını da lider olarak tamamlayıp ihracatımızı artırmayı hedefliyoruz. Ford Otosan’ın 50. yılını kutladığımız 2010’da çok önemli başarılar elde ettik, gurur duyduğumuz projelere imza attık. Ürettiğimiz Ford Transit Connect’leri otomotivin anavatanına ihraç ettik. 2010’da yüzde 37 artırdığımız ihracat ciromuzu 2011’de daha da yükseltmeyi ve OSD’nin 2011 listesine de girmeyi umuyoruz. OSD’nin değerli yöneticilerine bu güzel ödül için çok teşekkür ediyoruz.“ dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat