Özdilek

Güncel

Fuarda ilk gün 88 bin ziyaretçi

23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğlence ve Eğitim Fuarı’nı ilk günden 88 bin kişi ziyaret etti

24 Nisan 2015 Saat: 19:39
Fuarda ilk gün 88 bin ziyaretçi
Fuarda ilk gün 88 bin ziyaretçi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği kapsamında bu yıl 4.’sünü düzenlediği Eğlence ve Eğitim Fuarı, ilk günden rekora gidiyor. Geçen yıl 4 günde 227 bin kişinin ziyaret ettiği fuara, bu yıl ilk günden 88 bin kişi konuk oldu.  

 

İLK GÜNDEN REKORA KOŞUYOR

23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği, Eğlence ve Eğitim Fuarı, önceki gün kapılarını açtı. Bu yıl 44 ülkeden 1.100 misafir çocuğun katılımıyla gerçekleşen fuarın ana teması ‘’spor ve sağlıklı yaşam’’ olarak belirlendi. Geride kalan 3 yılda fuarı toplam 620 bin kişi ziyaret etmişti. Bu yıl ise fuar, ilk günden bir rekora koşuyor.

 

ÇOCUKLAR DA, AİLELER DE EĞLENDİ

Çocuklarının elinden tutan anne ve babalar, fuar içindeki çok sayıda atölye uygulaması, spor alanları ve gösterileri ilgiyle takip etti. Bu yıl daha geniş bir alanda yapılan etkinlikler, çocuklar ve aileleri tarafından çok beğenildi. Fuarda çocuklar kadar, aileleri de çok eğlendi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat