Özdilek

Güncel

Gamze Aral sokak hayvanlarının yaşam hakkı için koşacak

Yaptığı programlarla hayvan dünyasının nabzını tutan Gamze Aral’ın, bakıma muhtaç sokak hayvanlarına yardım etmek için iyilikpaylas.org sosyal bağış platformunda başlattığı kampanyaya hepsiburada.com da destek verdi.

4 Haziran 2015 Saat: 17:42
Gamze Aral sokak hayvanlarının yaşam hakkı için koşacak
Gamze Aral sokak hayvanlarının yaşam hakkı için koşacak

Yaptığı programlarla hayvan dünyasının nabzını tutan Gamze Aral’ın, bakıma muhtaç sokak hayvanlarına yardım etmek için iyilikpaylas.orgsosyal bağış platformunda başlattığı kampanyaya hepsiburada.com da destek verdi. Gamze Aral ve can dostu Felix, 6 Haziran’da Küçükçiftlik Park’ta yapılacak olan Nike Women’s Run’da “sokak hayvanlarının yaşam hakkına saygı” demek için koşacak. Gamze Aral, köpeği Felix ile şu mesajı verdi: “Koşuda bizimle birlikte yer alarak daha çok dikkat çekmemize yardımcı olabilirsiniz. #kovalamakolla kampanyasını paylaşabilirsiniz. Hepsiburada.com üzerinden “Gamze Aral ile Felix İyilik Paylaş Besleme Maması” bağışında bulunabilirsiniz. Bağışlanan mamalar hepsiburada.comtarafından Yaşam Hakkına Saygı Derneği’ne teslim edilecek.”

Türkiye’nin lider e-ticaret platformu hepsiburada.com, CNN Türk’te yayınlanan Can Dostum programının sunucusu Gamze Aral’ın, sokak hayvanlarına mama yardımı yapılmasını sağlayan #gamzeilefelix kampanyasına destek veriyor.

İyilik Paylaş bağış platformunda başlatılan kampanya kapsamında, Gamze Aral ve can dostu Felix, 6 Haziran 2015’te Küçükçiftlik Park’ta yapılacak olan Nike Women’s Run’da “Yaşam Hakkına Saygı Demek” için koşacak. Yarış günü etkinlik alanı 7.30’dan itibaren açık olacak. 9.30’da koşu başlayacak. Dünyada var olan her canlının yaşam hakkı olduğuna dikkat çekmek, farkındalık yaratmak ve sokakta yaşayan hayvanların yaşam mücadelesine destek olabilmek için yaratılan kampanyaya hepsiburada.comkullanıcıları da mama bağışında bulunarak destek olabilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat