Özdilek

Güncel

Gaspıralı Caddesi üniversite yoluna bağlanacak

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

İsmail Gaspıralı Caddesi’ni üniversite yoluna bağlayacak olan çalışma için Salı günü ihale gerçekleştirilecek

 


 

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yuvam Turgut konutlarının kesintisiz bir şekilde üniversite yoluna bağlanması için çalışma başlatacak. İsmail Gaspralı Caddesi’nde yapılacak olan çalışmalarla bu bölgedeki vatandaşların ulaşımı daha da kolaylaşacak.
 
YUVAM TURGUT’TAKİ VATANDAŞLAR RAHATLAYACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent trafiğinde ulaşımı rahatlatan çalışmalar yamaya devam ediyor. Bu kapsamda yapılacak olan çalışmalarda İsmail Gaspıralı Caddesi üniversite yoluna bağlanarak ulaşımda büyük kolaylık sağlanacak. TEM’e paralel giden caddedeki çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Yuvam Turgut’ta oturan vatandaşlar ulaşımda büyük rahatlık yaşayacak.
 
SALI GÜNÜ İHALE YAPILACAK
İsmail Gaspıralı Caddesi’nde yapılacak çalışma için ihaleye giden Büyükşehir, ihaleyi 27 Temmuz 2010 Salı tarihinde gerçekleştirecek. İhalenin gerçekleştirilmesinin ardından ihaleyi alan firmaya yer teslimi yapılacak ve kısa süre içerisinde yolun yapımına başlanacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat