Özdilek

Güncel

Gazeteci Altun, Rıdvan Şükür’e Kitabını imzaladı.

Gazeteci-Yazar Levent Altun, ikinci kitabı Kaçış Noktası’nı Rıdvan Şükür’e imzaladı.

7 Aralık 2016 Saat: 17:11
Gazeteci Altun, Rıdvan Şükür’e Kitabını imzaladı.
Gazeteci Altun, Rıdvan Şükür’e Kitabını imzaladı.

Dağcı Rıdvan Şükür ile buluşan gazeteci Altun, kitap ve yazı çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yazdıkça yaşadığımı hissediyorum diyen Levent Altun, Kitap okurlarının okudukça yaşadıklarını hissedeceklerini ifade etti.  Hayatında, ‘yaşamak ve yaşadığını hissettirmek’ kavramına büyük önem verdiğini söyleyen Altun, ”Hayat, yaşadığını hissedenlerle, hissetmeyi bilmeyenler arasındaki fark olduğunu belirtti.  Bir birinden farklı Spor etkinlikleri için ülkemizin dört bir yanına giden Şükür, Altun’un kitabını ilk fırsatta okuyacağını söyledi. İyi bir kitap okuru olduğunu söyleyen Şükür, yazarların kitaplarının okurlar tarafından okunursa anlam kazanacağını belirtti.

Bir itfaiyeci yangın söndürdüğünde, bir doktor hasta iyileştirdiğinde, bir öğretmen bir bilgi öğrettiğinde ve bir yazar da yazdığında yaşadığını hissettirir.”

Yazmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade eden Altun, ‘okunmanın’ ise çok daha büyük bir ayrıcalık olduğunu dile getirdi. Rıdvan Şükür, Kaçış Noktası kitabını imzalatarak kendisine hediye eden Levent Altun’a teşekkür etti.  

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat