Özdilek

Güncel

Gazeteciler Cemiyeti kuruluşunun 30. yılını baloyla kutladı…

Kocaeli’nin otellerinden ‘Luxor Garden Otel’de gerçekleşen, ‘Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin kuruşulu nedeniyle düzenlenen, ‘Basın Balosu’na, Kocaeli bölgesinde görev yapan gazeteciler katıldı.

17 Ocak 2016 Saat: 21:31
Gazeteciler Cemiyeti kuruluşunun 30. yılını baloyla kutladı…
Gazeteciler Cemiyeti kuruluşunun 30. yılını baloyla kutladı…

Balo öncesi, otelin fuayesinde  ‘Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nce açılan ve tarihi yansıtan dönemin gazeteleri, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol tarafından  davetlilere tanıtıldı.

Başkan Çetin Gürol ve İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile birlikte tek tek masaları dolaşarak davetlilere ‘Hoş Geldiniz” dediler.

Gecenin açılış konuşmasını yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, milli iradenin egemenliği için, basının önemli bir rol aldığını ve daima ‘bizi eleştrin. Eleştirin ki, yanlışlar azalsın, göremediklerimizi görelim. Korkmayın! Diye salona seslendi.

     Gazetecilerin, gördüklerini, düşündüklerini ve bildiklerini samimiyetle yazmaları gerektiğini hatırlatan, Dr. Nevzat Doğan, Türk basınının milletin gerçek ses ve iradesinin doğduğu yer olan cumhuriyetin etrafında, çelikten bir kale oluşturacak bir yapıda olduğunu kaydetti.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Çetin Gürol da, cemiyetin 30. kuruluş yıl dönümü büyük katkıları olan  İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve davetlilere teşekkür etti

   Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nce, ’16 Ocak Basın Onur Günü’ ve 30. kuruluş yıl dönümünün hazırlanmasında, hazırlık çalışmasında bulunan,  Bigman Çakman’a onur plaketini Dr. Nevzat Doğan verdi.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin 30. kuruluş yıl dönümü yaş pastası da Sayın Doğan ve Sayın Gürol tarafından kesildi. Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin tüm üyeleri geç vakitlere kadar gönüllerince dans edip, halay çekti.

Geceye, Kocaeli İl Turizm Müdürü, Adnan Zamburkan, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, İzmit Belediye Başkan yardımcılarından  Güray Oruç, TRT emeklisi ve Kocaeli’de gazetecilerin yetişmesinde ciddi katkıları olan gazete sahibi olan, Ataner Yüce ve ailesi, Kocaeli Ekolojik Yaşam Derneği Başkan Yardımcısı ve Eko Yaşam Gazete’sini temsilen Tünay Yenal, Kocaelihaberci.com ve Net Haber Ajansı’nı temsilen gazeteci ve köşe yazarı, Veysel Kavrayan gibi isimler katıldı.

                                                 

 Veysel Kavrayan

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat