Özdilek

Güncel

Gebze Akyüz’ünü Kaybetti

Gebze’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olan Nuri Akyüz tedavi gördüğü kanser hastalığına yenik düştü.

20 Temmuz 2014 Saat: 20:28
Gebze Akyüz’ünü Kaybetti
Gebze Akyüz’ünü Kaybetti

Aslen Tokat, Artova doğumlu olan ve küçük yaşlardan beri Gebze’de yaşayan,  iki kız çocuğu babası, 51 yaşındaki Nuri Akyüz, Kocaeli Gebze’de  gençlik önderlerindendi. 12  Eylül askeri darbesinin de  mağdurlarından olan Nuri Akyüz, şu an Ardahan Milletvekili olan Ensar Öğüt’ün Gebze  ilçe Başkanı olduğu dönemde İlçe Yönetim Kurulu üyeliği de yaptı.

 

Akyüz’ün cenazesi Çayırova Cemevinde kılınan namazın ardından Gebze aile mezarlığında toprağa verildi. Akyüz’ün ailesini  çocukluk ve gençlik arkadaşları, vatandaşlar ile CHP il Başkanı Yalçın Kuşkan, Kocaeli milletvekilleri M. Hilal kaplan, Haydar Akar, Büyükşehir başkan Vekili Hüseyin Yılmaz, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat  Tatar, Çayırova ilçe Başkanı Rasim Meriç, Kartepe eski İlçe Başkanı Bülent Sarı, CHP Gebze eski ilçe başkanı Mustafa Kaya, eski meclis üyelerinden Abdullah Yılmazel, Gazi Aydoğdu, Cavit Kaboğlu, Ali Fuat Bilir ve gazeteci Levent Altun da  yalnız bırakmadı.

Yine hem çocukluk hem de gençlik arkadaşları Türker Demirci, Mustafa Kaya, Öztürk Şamdan, Sezai Şen, İsmail Çiçek, Müslüm Tural, Ata Alsu, Nuralay Aksu,  Mustafa Şamdan, Yücel Şamdan  ve çok sayıda kişi Akyüz’ü son yolculuğuna uğurlayanlar arasındaydı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat