Özdilek

Güncel

Gebze Belediye Başkanı Köşker Aday Adaylığını Açıkladı

Göreve geldiği günden itibaren halkın arasından kopmayarak Gebzelilerin sevgisini kazanan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, aday adaylığı başvurusunu partisine yaptı.Gebze kamuoyunda 'ilçe tarihinin en halkçı belediye başkanı�

25 Ekim 2013 Saat: 19:57
Gebze Belediye Başkanı Köşker Aday Adaylığını Açıkladı
Gebze Belediye Başkanı Köşker Aday Adaylığını Açıkladı

    Gebze kamuoyunda 'ilçe tarihinin en halkçı belediye başkanı' olarak konuşulan ve toplumun tüm kesimleriyle kurduğu güçlü iletişim nedeniyle geniş kitlelerce sevilenGebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, aday adaylığı dosyasını AKP Gebe ilçe başkanlığına teslim etti. AKP Genel Merkezi, özel anket firmaları, araştırma kurumları ve Başbakanlık tarafından yaptırılan anketlerde bölgede 'en sevilen' başkanlar arasında çıkan Köşker'in yeniden aday adaylığı Gebzelileri sevindirdi. Sabah saat 05.00'te mesaiye başlamasıyla ün salan ve cep telefonu dahil tüm iletişim araçlarını 300 bin Gebzeliye dağıtan Köşker, makam odasının kapılarını sonuna kadar halka açmıştı.

GEBZELİLER PARTİYE KOŞTU

Kent Meydanı dahil birçok önemli projeyi bitirerek Gebze'nin çehresini değiştirenKöşker, aday adaylığı dosyasını AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı'ya teslim etti. Mütevazi bir şekilde dosyayı teslim etmek isteyen Köşker, kimseyehaber vermese de haberi duyan Gebzeliler parti binasına koştu. AKP Gebzeilçe binası gelen kalabalık yüzünden doldu, taştı. Başkan Köşker'in aday adaylığı açıklamasını birçok kişi ayakta izlemek zorunda kalırken insanlar sokakları doldurdu. İş ve siyaset dünyasının önemli isimleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, Ak Parti il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyesi ve çok sayıda basın mensubu aday adaylığı açıklamasını takip etti.

KAFLI, Köşker'E TEŞEKKÜR ETTİ

Adaylık dosyası öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, bazı partilerin gösterecek aday dahi bulamazken AKP'nin ak kadrolarının kente ve insana hizmete talip olduğunu dile getirdi. Kaflı, adayların çokluğunun partinin demokrasinin güvencesi olduğunun bir göstergesi olduğunu belirterek "Kentimize bugüne kadar kazandırdığı hizmetler ve projelerden ötürü belediye başkanımıza teşkilatlarımız adına teşekkür ediyorum. Kendisine başarılarının devamını diliyorum" dedi.

YENİDEN HİZMETE TALİP OLDU

Kalabalık bir heyet önünde aday adaylığı başvuru dosyasını İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı'ya teslim eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, yapılan hizmetler ve yatırımlarla marka şehir olma yolunda emin adımlarla ilerleyenGebze'ye ikinci dönemde hizmete talip olduğunu söyledi. Yapılan yatırımlarla modern bir altyapı ve üstyapıya sahip bir Gebze inşa etmenin haklı gururunu yaşadıklarını vurgulayan Köşker, şöyle konuştu: "Rabbim nasip ederse, teşkilatlarımızın, milletvekillerimizin, bakanlarımızın desteği ve Sayın Başbakanımızın münasip görmesiyle ikinci hizmet dönemimizde; sosyal-kültürel projelere ağırlık vererek kentimize hak ettiği kimliği kazandırmak ilk hedefimiz olacak. İnsanların yaşamak zorunda olduğu bir şehir değil, yaşamaktan keyif aldığı bir şehir hedefinde emin adımlarla sizlerin ve vatandaşlarımızın desteğiyle ilerleyeceğiz. Kentimize hayırlı olsun."

HERKESLE TEK TEK TOKALAŞTI

Başkan Köşker'in basın açıklamasına gelen kalabalık caddeye taştı. Köşker, caddeye inerek vatandaşlarla tek tek tokalaşıp görüştü. Sık sık alkışlanan Köşker'e gösterilen sevgi seli dikkat çekti. Bu sevgiye özellikle AKPli il ve ilçe yöneticilerinin ve belediye meclis üyelerinin ortak olması dikkat çekti.

XX

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat