Özdilek

Güncel

Gebze Center’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel etkinlik

Gebze Center, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın misafirleri için gün boyu devam eden etkinlikler düzenliyor. Misafirlerini astrolog ve Hint Kınası etkinlikleriyle buluşturacak olan Gebze Center, ayrıca 100TL’lik alışverişe sürpriz h

3 Mart 2017 Saat: 13:24
Gebze Center’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel etkinlik
Gebze Center’dan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel etkinlik

Gebze Center, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın misafirleri için gün boyu devam eden etkinlikler düzenliyor. Misafirlerini astrolog ve Hint Kınası etkinlikleriyle buluşturacak olan Gebze Center, ayrıca 100TL’lik alışverişe sürpriz hediyeler kazanma şansı da sunacak.

 

Yönetimi JLL Türkiye tarafından yapılan Gebze Center, bölge halkını dünyaca ünlü markalarla buluşturmanın yanı sıra misafirleri için birbirinden renkli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Gebze Center, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın misafirleri için düzenlediği birbirinden eğlenceli etkinliklerle alışverişi keyifli hale getiriyor.

                             

Bu yıl da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadın misafirleri için etkinliklerine hız kesmeden devam eden Gebze Center, yıldız haritasını yorumlatmak isteyen kadın misafirlerini saat 14.00-16.00 arasında “Astrolog” etkinlik alanına bekliyor. Kültürel esintilerle “Hint Kınası” deneyimi yaşamak isteyen kadın misafirler ise saat 16.00-18.00 saatleri arasında etkinlik alanında buluşturuyor.

 

Gün boyu kurabiye dağıtımın da gerçekleşeceği bu güzel günde ayrıca kadın misafirler 100 TL’lik alışverişlere sürpriz hediyeler kazanma şansı da yakalayacak. Gebze Center, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde keyifli vakit geçirmek isteyen tüm kadınları birbirinden renkli etkinliklerine bekliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat