Özdilek

Spor

Gebze’de Erol Çağlın dönemi başladı

Gebzespor yönetimi geçen hafta görevinden istifa eden Cengiz Demir’in yerine yeni Teknik adamı Erol Çağlın oldu.

10 Kasım 2016 Saat: 14:54
Gebze’de Erol Çağlın dönemi başladı
Gebze’de Erol Çağlın dönemi başladı

Mor beyazlılarla birlikte ilk idmanına çıkan Çağlın’ın futbolcularına silkelenmeleri konusunda sık sık uyarılar yaptığı dikkat çekerken, yıllar sonra yuvaya dönen Kaleci Antrenörü Eşref Doğmenç sempatik hareketleriyle bir kez daha yüzleri güldürdü.

 Teknik Direktör Cengiz Demir ile yollarını ayıran Gebzespor yola alt yapı sorumlusu Erol Çağlın’la devam etme kararı aldı. Öze dönüş yapan mor beyazlı temsilcimizde yeni Teknik Direktör Çağlın bugün ilk antrenmanına çıkarken, futbol otoriteleri Erol Çağlın kararının doğru olduğu kanısında birleştiler. Üç yıldır Gebzespor’da alt yapı sorumluluğu görevini yürüten Erol Çağlın’ın yardımcılığını Özer Özcan, kaleci antrenörlük görevini ise son olarak Kocaeli Birlikspor’u çalıştıran Eşref Doğmenç yapacak.  İlk yarının kalan 6 maçında çok net görüntü vermeleri gerektiğini kaydeden Çağlın, "Sel baskınında su nasıl kendine yol buluyorsa, önüne kattığını sürüklüyorsa bizim de kendimize yol bulmamız lazım. Silip süpürüp gitmemiz lazım. Çorlu maçı her iki takım için de final maçı. Kazanma hırsını rakipten daha fazla ortaya koymamız lazım" diye konuştu. Futbolculara ilk idmanında güven ve moral aşılayan Çağlın, "Elimizdeki kadroyu iyi hazırlayıp, iyi motive ettiğimiz zaman bizim oyuncularımızın daha kaliteli olduğu görülecek. Kimse bizi hedeflerimizden alıkoyamaz. Ben tüm futbolcu arkadaşlara güveniyor, üzerlerine düşen görevleri yapmalarını bekliyorum" dedi. Gebzespor yöneticileri dört koldan takımı yeniden ayağa kaldırmak için düğmeye bastı. Erol Çağlın ile birlikte yeni bir döneme merhaba diyen Gebzespor'da bugün yapılan antrenmanı Kulüp Müdürü Mustafa Turhan, kulüp yöneticilerinden Furkan Çakır ve Sezai İri de takip etti. Takıma moral veren deneyimli yöneticiler, Uzunköprüspor yenilgisinin izlerini silip takımın konsantrasyonunu Çorluspor maçına çevirmesi adına harekete geçtiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat