Özdilek

Güncel

Gebze Türk Telekom’a modern Jet Bina

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

Türk Telekom Gebze İşletme Müdürlüğü kısa sürede jet hızıyla modern yönetim ve hizmet binasına kavuştu. Uzun yıllar Gebze Sultanorhan Mahallesi’nde 1974 yapımı binada hizmet veren Türk Telekom Gebze İşletme Müdürlüğü’nün mevcut binasının güçlendirme çalışmaları için sıfırdan binanın hemen yanına sıfırdan yeni yönetim ve hizmet binası yapıldı.

Türkiye’nin önde gelen inşaat firmalarından Ankara Merkezli Bur-Şen İnş.Ltd.Şirketi tarafından yaptırılan yeni bina 3 ay gibi çok kısa bir sürede Türk Telekom’un kullanımı için teslim edildi. Eski binanın hemen doğu kısmına 1.200 m2 alan üzerine yaptırılan bodrum dahil 3 katlı, içinde, İdari, Müşteri Hizmet ve Arşiv Bölümleri olan modern binada ayrıca kafeterya ve Mescit gibi sosyal bölümleri de mevcut. Binayı kısa sürede Türk Telekom’a teslim eden Bur-Şen Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Şengel, 2 Haziran 2010’da başladıkları bina inşaatını 3 ayda tamamlayarak Ağustos sonunda Türk Telekom’a teslim ettiklerini belirterek, yeni binanın hizmete girmesiyle eski binanın güçlendirme ve onarım çalışmalarına da başladıklarını ifade etti.

ŞİMDİ ESKİ BİNA GÜÇLENDİRİYOR

Şengel, müşteri ve idari hizmetlerin yeni binaya geçmesiyle birlikte 1.800 metrekarelik eski binanın güçlendirme ve yenileme çalışmalarına da Geçtiğimiz kasım ayında başladıklarını ve bir buçuk aydır burada çalıştıklarını ifade etti. Şengel, “ En kısa zamanda da burasını bitirerek idareye teslim edeceğiz” dedi. 25 yıllık Ankara Bur-Şen Firması’nın Türkiye çapında referans çalışmaları olarak Eskişehir, Sivas, Bayburt, Çankırı gibi Türk Telekom binalarının yapım işleri bulunuyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat