Siyaset

GEÇİNEMİYORUZ CHP’ den Büyük Mitinge Davet

CHP Kocaeli İl örgütü ‘’Geçinemiyoruz diyen herkesi pazar günü Genel Başkanımız Özgür Özel ’in katılacağı Gebze Mitingine bekliyoruz" çağrısında bulundu

28 Haziran 2024 Saat: 02:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 0 kez okunmuştur

GEÇİNEMİYORUZ CHP’ den Büyük Mitinge Davet
GEÇİNEMİYORUZ CHP’ den Büyük Mitinge Davet

GEÇİNEMİYORUZ

CHP’ den Büyük Mitinge Davet

CHP Kocaeli İl örgütü ‘’Geçinemiyoruz diyen herkesi pazar günü Genel Başkanımız Özgür Özel ’in katılacağı Gebze Mitingine bekliyoruz" çağrısında bulundu

NHA/ Özgen Sarıkaya

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla pazar günü Gebze'de gerçekleştirilecek 'Geçinemiyoruz mitingi' öncesinde CHP Kocaeli İl Örgütü bugün Kahvaltılı Basın toplantısı düzenledi. KYÖD' deki toplantıya CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, CHP Kocaeli Millet Vekili Prof. Dr. Muhip Kanko, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan CHP İl Sekreteri Batuhan Bayındır katıldı. Aynı gün öğlen saatlerinde ise Gebze İlçe Başkanlığında Batı Yakası Gazetecilerle bir basın toplantısı düzenleyecek olan CHP Kocaeli İl Örgütü pazar günü mitingde coşkulu bir kalabalık toplamak için tüm gücüyle çalışmaları aralıksız sürdürüyor.

Emeklilerin Sesi Olmaya Devam Edeceğiz

İl başkanı Bülent Sarı en iyi şekilde Genel Başkanımız Özgür Özel'i ağırlamak istediklerini dile getirerek "Seçimden sonra CHP hiç durmadı, vatandaşın sesi olmaya devam ediyor. Emek mitingi ile çalışmalarımız devam ediyor. Pazar günü mitingimizi Kocaeli örgütü olarak en iyi şekilde Genel başkanımızı ağırlamak istiyoruz. Emeklilerimizin sesi olmaya devam edeceğiz

 “31 Mart seçiminden sonra vatandaşlarımızın sesi olmaya devam ediyoruz. Daha önce 4-5 tane tematik miting yaptık. Bunlar arasında en önemli mitinglerimizden biri emek mitingi olacak.

Emeğin Başkenti Kocaeli’ de ve en çok Emekçinin olduğu Gebze’de mitingimizi yapacağız. Bununla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Pazar günü Kocaeli örgütü olarak Genel Başkanımızı en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz. Emekçilerimizin sesi olacağız. Tüm Emekçilerimizi, Emeklilerimizi kısacası Geçinemeyen herkesi mitinge davet ediyoruz dedi.

İzmit'ten ve Diğer İlçelerden Otobüsler Kalkacak

Miting için İzmit'ten ve tüm İlçelerden otobüs kaldırılacağını belirten CHP İl Başkanı Bülent Sarı İzmit’ten saat 15.00’de Real önünden servisler kaldıracağız.  Diğer İlçelerden de araçlar kaldıracağız. İlçelerden katılımlar İlçe Başkanlıklarımız aracılığı ile ilçelerinde araçların kalkacağı saat ve yer üyelerimize ve vatandaşlarımıza bildirilecektir. Sarı Katılımdan çok mitingin getireceği ses ve iktidara vereceği mesajı daha çok önemsiyoruz” dedi.

Hiçbir Siyasi Parti Flamasıyla Katılamayacak

Diğer siyasi partiler mitinge davet edildi mi? sorusu üzerine ise İl Başkanı Bülent Sarı bu miting Geçinemeyenlerin sesi mitingi olacaktır. Diğer siyasi partileri ziyaret ederek mitinge katılmaları konusunda herhangi bir çalışmamız olmadı. Fakat katılmak isteyen diğer siyasi parti temsilcileri kendi siyasi partilerinin Flamalarıyla değil Flamasız miting alanına alınacaklardır dedi.

 Daha sonra konuşma yapan CHP Kocaeli Millet Vekili Prof. Dr. Muhip Kanko sözlerine şöyle devam etti.

Muhip Kanko; Gebze’yi biz önerdik

“Yerel seçimlerden birinci parti olarak çıkan CHP, tematik mitinglere devam ediyor. Bu mitingler toplumdan çok ilgi gördü. Bu miting için iki üç şehrin adı geçiyordu. Biz Genel Başkanımızla görüşüp Gebze’de olması için taleplerimizi ilettik ve Merkez Yürütme Kurulumuz da kararı aldı.

Son 10 gündür hazırlıklar için çalışıyoruz. Kocaeli’ den daha büyük bir dalga yayılması için çabalıyoruz. Başta emekçilerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızı mitingimize davet ediyorum” dedi. Toplantıda son olarak ise Genel Başkan yardımcısı Ulaş Karasu şunları ifade etti.


Ulaş Karasu;

“Dün İzmit’te ve Gebze’de ziyaretlerde bulunduk. Kocaeli emek kenti olduğu için tüm Sendikalarımızı ziyaret ederek mitinge katılım sağlamaları için davet ettik. Vatandaşlarımızı emeklilerimizi kısacası tüm emekçilerimizi geçinemeyen her kesi mitinge davet ettik. Miting saatine kadar çalışmalara devam edeceğiz dedi.

Kocaeli sanayinin lokomotifi ve emek merkezi. 1 milyonun üzerinde çalışan emekçi mevcut. Emekçilerimiz uğradığı adaletsizliğe ses verecek. Ekonomimiz çıkmaza doğru gidiyor. Halkımız zor günler geçiriyor.

31 Mart’ta 47 yıl sonra birinci parti olduk. Düzenlediğimiz mitinglerle halkın sesi olduk. Şimdi de geçinemiyoruz diyenlerin sesini duyuracağız. Geçinemeyen tüm kesimleri mitingimize davet ediyoruz.

Sandıktan Kaçmıyoruz Seçimlere Hazırız.

Basın mensuplarının sorularını cevaplayan Genel Başkan yardımcısı Ulaş Karasu, erken seçimle ilgili "CHP hiçbir zaman seçimden kaçmaz. Ama meclisteki sayımız erken seçim için yeterli değil. Biz olası bir erken seçim için hazırız, hazırlanıyoruz. Yerel seçimden hemen sonra da çalışmaya başladık" dedi.

En düşük kiranın 15 bin lira olduğu bir şehirde ve ülkede 17 bin lira asgari ücrete çalışıyor insanlarımız. Asgari ücrete bir zam yapılmayacağı açıklandı. Bu ülkenin vatandaşları bunu hak etmiyor. Emeklilerimize de zam yansıtılmayacak. 10 bin lira maaş almaya ne yazık ki devam edecekler. Tüm siyasi partilere kapımız açıktır. Biz, yarın seçim olacakmış gibi çalışan bir partiyiz. Seçimden kaçacak bir parti değiliz. Yarın sandık gelecekse hodri meydan diyoruz. Meclisteki sayımız erken seçim yapmaya yetmiyor.” Biz meydanlarda halkımızın ezilenlerin emeklilerin sesi olmaya devam edeceğiz dedi.

   

Etiketler: CHP,
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat