Özdilek

Spor

GEDOSK, Bolu-Mudurnu Zirvesine Yürüdü.

Gebze Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, Mudurnu’da düzenledikleri hafta sonu doğa yürüyüşünde Akkavşak tepesi ( 1628 m) zirvesine yürüdüler.

17 Şubat 2014 Saat: 01:18
GEDOSK, Bolu-Mudurnu Zirvesine Yürüdü.
GEDOSK, Bolu-Mudurnu Zirvesine Yürüdü.

Gebze Dağcılık kulübü üyesi dağcılar yürüyüş öncesi Dokurcun’da kahvaltı molası verdiler. Taşkesti-Dereli yolunu kullanarak Çağsak köyüne ulaşan Gebzeli dağcılar yürüyüş öncesi köy halkı ile görüştüler.  Kapı orman dağlarının en ucunda bulunan Akkavşak tepesi zirve yürüyüşü, Çağsak Köyünden başladı. Bolunun bir çok zirvesine yıllardır çıkan kulübün zirve yürüyüşü, mevsim kış olmasına rağmen açık bir havada  baharı andıran bir günde yapıldı. Kış şartlarına hazırlıklı olarak gelen kulüp üyeleri gün boyunca yürümenin bol oksijenli havanın keyfini çıkardılar. 
Bolu ormanları çok değerli
GEDOSK  Başkanı Hasan Boyacı, Nisan ayında Bolu’ya tekrar geleceklerini bu kez Kıbrısçıktan Köroğlu zirvesine yürüyeceklerini söyledi.  Kulüp başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Rıdvan Şükür, Bolu ormanlarında yürümeyi sevdiklerini söyledi. Ekosistemin bir parçası olan Bolu ormanlarının biyolojik çeşitlilik açısından çok önemli olduğunu bildiklerini ifade etti. Bu eşssiz  ormanların her yönüyle korunması gerektiğini dile getirdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat