Özdilek

Güncel

Geleneksel gecede Üyelerini plaketlendirdiler

Elektrik Mühendisleri Kocaeli Şubesi (EMO) önceki gece Wellborn Luxury Otel’de geleneksel buluşma gecesinde bir araya geldi

19 Şubat 2017 Saat: 11:20
Geleneksel gecede Üyelerini plaketlendirdiler
Geleneksel gecede Üyelerini plaketlendirdiler

Düzenlenen gecede meslekte 25, 30, 35 ve 45.yıllarını dolduran üyelere teşekkür plaketleri verildi.

TMMOB’a bağlı Elektrik Mühendisleri Kocaeli Şubesi (EMO) her sene gerçekleştirdiği geleneksel buluşma gecesini önceki gün Başiskele Welborn Otel’de düzenledi. Şube üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği programa EMO Kocaeli Şube Başkanı Ahmet Sözer’in yanı sıra şube yönetim kurulu üyeleri, EMO onur kurulu üyeleri, eski dönem şube başkanları ve çok sayıda kişi katıldı.

Anayasa değişikliğine değindi

Programın açılış konuşmasını yapan EMO Başkanı Ahmet Sözer, “Bu güne kadar gelen tüm hükümetler 1980 anayasasını eleştirmiş ancak anayasayı yeniden düzenlemek gibi bir çalışmanın içine girmemişlerdir. Ancak bugün yapılmak istenen referandum ile yürürlüğe sokulmak istenen yeni anayasanın evrensel hukuk kuralları ile ilgisi yoktur. Böyle bir anayasa değişikliği ile, ülkeyi otoriter ve totaliter bir yönetime sürükleyip sürüklememek, sadece, başkan seçilmiş olan bir kişinin insafına bırakılmaktadır” dedi.

Sözer konuşmasında düzenlenen gecenin normalde Aralık ayı içerisinde gerçekleştirildiğini belirterek, “Ancak, Aralık ayında 62.yıldönümünü kutlayacağımız geleneksel yemeğimiz, 2016 Ekim ayında, 9.dönem yönetim kurulunun istifası ile yapılamadı. Şubeyi dışardan yönetmeye çalışan ve ona içerden destek veren birkaç kişinin kişisel hırsları sonucu, şubemiz hak etmediği bir kaos ve yönetilmez noktaya geldi ve istifa sonrası şubemiz talihsiz bir süreç içine girdi” diye konuştu. Sözer konuşmasının sonunda geceye katılan herkese teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat