Özdilek

Güncel

Genç girişimci bayan İşyerini açtı

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

    

     Kocaeli Sanayi Odası bünyesinde bulunan Kadın Girişimciler gurubundan olan 21 yaşındaki Hazel Sağcan, dün Körfez ilçede kendine ait olan “Hazel Butik” işyerini hizmete açtı.

     Körfez İlçesi Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Burç Sokak No 38/1 de bulunan “Hazel Butik” işyerinin açılışına Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, KSO Kadın Girişimciler Başkanı Pembe Arslan, Kadın girişimci üyeleri, Kosgeb temsilcileri ve oldukça kalabalık davetli topluluğu katıldı. Açılış kurdelasıni birlikte kesen Körfez Belediye Başkanı Pehlivan,KSO Başkanı Zeytinoğlu ve Körfez Ticaret Odası başkanı ve KSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Arslan , hayırlı olsun dileğinde bulundular.

     Kocaeli Sanayi Odası , Kosgeb ve İşkur tarafından düzenlenen Girişimcilik eğitimlerine katıldığını açıklayanyeni işyerinin sahibi Hazel Sağcan, “12-13 yaşlarından beri butik çalışmalarında bulundum.Bu arada da Sakarya Üniversitesi Muhasebe bölümünü bitirdim.Şu anda yine Sakarya Üniversitesinde İşletme okuyorum. Kocaeli Sanayi Odasında girişimcilik eğitimlerinde büyük katkı aldım.Her şeyden önemlisi cesaret bularak aldığım desteklerle bu işyerini açmaya teşebbüs ettim” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat