Özdilek

Güncel

Genç güreşçilerden 4 madalya

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor başarılarına her geçen gün bir yenisini ekliyor. Kağıtsporun genç güreşçileri İstanbul’da düzenlenen 26. Uluslar arası Cumhuriyet Güreş Turnuvasında 1 altın,1 gümüş ve 2 bronz toplamda 4 madalya kazandı.
 
13 ÜLKEDEN 150 SPORCU
Türkiye Güreş Federasyonu’nun 26 kez düzenlediği Uluslararası Gençler Güreş Turnuvası İstanbul Fatih Spor Salonunda 13 ülkeden 150 sporcunun katılımıyla yapıldı. İçişleri ve Güreş Federasyonu Sadettin Tantan ile Federasyon Başkanı Osman Aşkın Bak’ında izlediği müsabakalarda genç güreşçilerin minderde çekişmeli mücadeleleri seyicileri memnun etti.
 
MADALYALAR KAZANDILAR
Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor’un Fatih Özdağ, Ertğrul Sayılı, Serhat Aslan, Ramazan Gargi, Murat Özkan, Tanju Gemici ve Hamza Özkaradeniz ile katıldığı müabakalarda uluslar arası maç tecrübesini de artıran genç güreşçiler 4 madalya kazandı.55 kiloda Fatih Özdağ Altın, 120 Kiloda Tanju Gemici Gümüş, 84 kiloda Murat Özkan ve 120 kiloda Hamza Özkaradeniz Bronz madalya kazanarak kürsüye çıkan isimler oldular.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat