Özdilek

Güncel

Giresunlular’dan Örnek Davranış

CHP, Büyükşehir ve Gebze belediye meclis üyeliği görevlerini yürüten

13 Kasım 2012 Saat: 13:06
Giresunlular’dan Örnek Davranış
Giresunlular’dan Örnek Davranış

6 YIL SONRA YENİDEN

2006 yılında ortaokula giden, iki ayağından sorun yaşayan ve güçlükle yürüyen Seher Arslan’a ameliyat sözü veren işadamı Süleyman Karaman, Seher’in ameliyat geçirmeye elverişli hale gelmesinin ardından tam 6 yıl sonra yeniden girişimlere başladı.

6 yaşından beri bu mutlu haberi bekleyen Seher, artık hayata ve geleceğe umutla bakıyor.Derslerinde çok başarılı olan ve ileride doktorluk mesleğini seçerek beyin cerrahı olmak istediğini ifade eden genç kız, Süleyman Karaman ve beraberinde kendisine yardım eli uzatan herkese çok teşekkür etti.

Sağlık problemleri yaşayan ve kısa süre önce işbulan Seher’in babası ve aile fertleri de yardımda bulunan herkese teşekkür ederek, yaptıkları hayırdan dolayı minnetarlık duyduğunu dile getirdi.

‘HEMŞERİLERİMİZ SAYESİNDE OLDU’

15 saat sürmesi beklenen ameliyatın ardından genç kızın büyük olasılıkla yürüyeceği öğrenilirken, Arslan ailesi heyecanlı bir bekleyişin içerisinde girdi. Genç kıza umut eli olmaktan gurur duyduğunu belirten Karaman ise, “Bu girişim sadece benim değil, Kocaeli Giresunlular Federasyonu’na bağlı26 derneğin işbirliğiyle oluştu. Genç kızımı yürürken görmek bizleri mutlu edecek. Konuya duyarlı davranan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Ameliyat öncesi keyifli dakikalar geçiren Süleyman Karaman ve Seher Arslan üç farklı hastanede sağlık kontrollerinin yapılmasının ardından, ameliyata alınmasına karar verildi. Seher Arslan önümüzdeki günlerde ameliyat olacak.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat