Özdilek

Güncel

GKD’de Sedat Köse dönemi

Genç Kocaelililer Derneği’nin tek listeyle girilen 18’inci olağan genel kurulunda mevcut başkan Ayhan Varol, yerini Sedat Köse’ye bıraktı

26 Ekim 2014 Saat: 14:51
GKD’de Sedat Köse dönemi
GKD’de Sedat Köse dönemi

Genç Kocaelililer Derneği (GKD)’nin 18’inci olağan genel kurulu GKD sosyal tesislerinde gerçekleştirildi. Tek listeli girilen kongrede mevcut başkan Ayhan Varol yeniden aday olmazken, Sedat Köse GKD’nin yeni başkanı seçildi. 1988 yılında kurulan GKD, Kocaeli tarihinde önemli projelere imza atmış bir sivil toplum kuruşu olarak biliniyor. GKD’nin şuan 367 üyesi bulunuyor. Genel kurulda ayrıca 40 yaşını doldurmuş fahri üyelerine plaket armağan edildi.

 

AİLE GİBİ GÖRDÜM

Kocaeli’nin en köklü derneklerden birinin başkanı olarak son konuşmasını yapmanın üzüntüsü içinde olduğunu vurgulayan Ahyan Varol, “Üzgünüm, çünkü ben bu derneği bir aile gibi gördüm. Mutluyum, çünkü başarılı yöneticilerimizle Kocaeli’ye değer katan projeler gerçekleştirdik. Ve bugün görevimi layığıyla yerine getirecek olan Sedat Köse kardeşime devrediyorum” şeklinde konuştu.

 

PROJELER DEVAM EDECEK

Cumhuriyetin 91’inci yıl dönümünü kutlayarak ve şehitleri rahmetle anarak sözlerine başlayan Sedat Köse, “Ayhan Varol ve ekibiyle çalışma fırsatı bulduğum için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Bizim projelerimiz bugün nasılsa, bundan sonrada öyle devam edecek. Farklı kentlerde şehrimizi tanıtacağız. GKD olarak “Bizim şehrimiz bizim gençlerimiz” sloganını öne çıkaracağız” dedi.

 

SEDAT KÖSE’NİN YÖNETİM KURULU

İsmail Kolaylı, Yücel Gül, Gürcan Seymen, Umut Ongül, Nurten Kızılkaya, Oktay Kocatekin, Hasan Kaya, Atalay Alpaslan, Ayşegül Ayaz, Baturhan Üretürk, Yunus Akyürek, Filiz Kayabay, Yasemin Gökçelik, Halil Kesikbaş, Mert Aksoy, Kahraman Yüce ve Fatma Demir.

Denetleme Kurulu: Murat Keleş, Cüney Bakıroğlu, Ahyan Varol

Disiplin Kurulu: Sait Ertuğ, Erhan Öztürk, Fatih Özkaraaslan

 

SEDAT KÖSE KİMDİR?

1978 yılında İzmit’te doğan Sedat Köse, 2002 yılından bu tana Kocaeli Güven Seyahat firmasının yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor. Çeşitli STK ve dernekte görev alan Sedat Köse, halen İZOFF ve KOCAELİ Genç Girişimciler Derneği aktif üyesi. Kocaeli Ticaret Odası 17. Komite Başkanlığı da devam ediyor. Köse, evli ve üç çocuk babası.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat