Özdilek

Spor

Go Motorspor Yine Podyumu hedefliyor

Go Motorsports bu hafta sonu Avusturya’nın Salzburgring pistinde yarışacak.

9 Temmuz 2014 Saat: 13:33
Go Motorspor Yine Podyumu hedefliyor
Go Motorspor Yine Podyumu hedefliyor

Porsche GT3 Cup Orta Avrupa serisine iyi bir başlangıç yapan Türk ekibi Go Motorsports, son yarışlarda gösterdiği başarıyı tekrarlamak hedefi ile yola çıktı.

Arif Suyabatmaz, Cengiz Oğuzhan, Cenk Ceyişakar ve Yadel Oskan’dan oluşan pilot kadrosu ve Porsche GT3 otomobilleri ile sezonun üçüncü Orta Avrupa Serisi yarışına çıkacak olan takımımız Avusturya’ya yola çıktı. 4.2 Km uzunluğundaki pist adından da anlaşılacağı üzere Salzburg’da. İki uzun düzlüğü ve bunları bağlayan hızlı virajları ile yürek hoplatan pistte Porsche GT3 otomobilleri ile pilotlarımız oldukça iddialı.

Go Motorsports takım pilotu ve menajeri Cenk Ceyişakar yarış öncesi: “Sezon bizim için iyi başladı. Başarı grafiğimizi arttırarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Takım arkadaşlarım ve ben hızlı pistleri seviyoruz, Salzburgring’de iyi bir hafta sonu geçireceğimizi ümit ediyorum. “ şeklinde konuştu.

ATA Freight Line, Lamp 83, A&S optik ana sponsorluğunda, D-Smart medya desteği, Luce Halkla İlişkiler ve Tok Sport iş birliktelikleri ile başlayan bu heyecan ve adrenalin dolu yarış sezonunun 8 ülkeyi kapsayan yarış takvimi de dahil tüm detaylarıwww.gomotorsporlari.com ve www.facebook.com/gomotorsporlari adreslerinden takip edilebilir.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat