Özdilek

Spor

Go Motorsports Slovakya’da yarıştı

Go Motorsports 23-24 Ağustos tarihlerinde Porsche GT3 Cup Orta Avrupa serisi dahilinde Slovakya’da yarıştı

29 Ağustos 2014 Saat: 09:12
Go Motorsports Slovakya’da yarıştı
Go Motorsports Slovakya’da yarıştı

  Avrupa pistlerinde fırtına gibi esen Türk takımı Go Motorsports, Slovakya yarışından da ülkemize kupa ile döndü. Dünyanın en başarılı tek marka kulaparından Porsche GT3 Cup Challenge Orta Avrupa’da sezon başından beri büyük başarılar elde eden tamamı Türk takımı Go Motorsports , sezona hız kesmeden devam ediyor.

   Arif Suyabatmaz, Cengiz Oğuzhan, Cenk Ceyişakar ve Yadel Oskan’dan oluşan Go Motorsports Slovakya’nın Slovaia Ring pistinde yapılan yarışlarda Cengiz Oğuzhan zirve mücadelesini bir an olsun bırakmayarak ikinci sırada yarışları tamamladı. Hanesine değerli puanlar yazdıran Oğuzhan sezonu galip bitirmek istiyor. En yakın rakibi ise takım arkadaşı Cenk Ceyişakar. Ceyişakar aldığı üçüncülükle yabancı rakiplerinin önünde, takım arkadaşı ile podyuma çıktı . Arif Suyabatmaz ve Yadel Oskan hafta sonu boyunca kendilerini geliştiren performansları ile göz doldurdular.

  Slovakia ring pisti hafta sonu Porsche ve motorspor severlerin ziyaretine sahne oldu. Bu sene Porsche tarafından resmi yarış takımı ünvanını alan ekibimiz yine ilgi odağı oldu.

Takım ile ilgili bilgilere www.gomotorsporlari.comadresinden ulaşılabileceği gibi, güncel ve anında haberleri www.facebook.com/gomotorsporlarisayfasından takip edebilirsiniz.  ATA Freight Line, Lamp 83, A&S optik ana sponsorluğunda, D-Smart medya desteği, Luce Halkla İlişkiler ve Tok Sport iş birliktelikleri ile yarışan Go Motorsports’un bir sonraki yarışı 13-14 Eylül tarihlerinde Belçika’nın efsane Spa pistinde yapılacak.
 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat