Özdilek

Siyaset

GÖKÇE DUR DURAK BİLMİYOR

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe seçildiği günden itibaren tüm mesaisini yaşanılabilir bir Derince yaratmak için tüm ekibiyle gece gündüz çalışıyor.

11 Haziran 2024 Saat: 22:50
GÖKÇE DUR DURAK BİLMİYOR
GÖKÇE DUR DURAK BİLMİYOR

GÖKÇE DUR DURAK BİLMİYOR

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe seçildiği günden itibaren tüm mesaisini yaşanılabilir bir Derince yaratmak için tüm ekibiyle gece gündüz çalışıyor.

NHA/ Özgen Sarıkaya

Sosyal belediyecilik ilkesi ve anlayışıyla Derince’ yi daha modern bir ilçe haline getirmek ve köy ortamından çıkararak yaşanabilir bir derince yaratmak amacıyla çalışmaları hız kesmiyor.  

Çenesuyu Kaşık Tesisleri Güzelleşiyor

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, Çenesuyu A.Ş.’nin doğrudan halka satış noktası olan Kaşık Tesisleri’nde incelemelerde bulundu

Çalışmaları İnceledi

İlçenin gelişimi adına projeleri hayata geçirmeye kararlı olan Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe, belediye iştiraklerinin kurumsallaşmasına yönelik çalışmalara da imza atıyor. Başkan Gökçe bu kapsamda son olarak Çenesuyu A.Ş.’nin doğrudan halka satış noktası olan Kaşık Tesisleri’ni ziyaret ederek, burada devam eden çalışmaları inceledi.

Çevre Düzenlemesi

Burada bölge sakinleri ile sohbet eden ve yapılan düzenlemelerle ilgili bilgi veren Başkan Gökçe “Kaşık Tesisleri parkımızda yaptığımız düzenlemeler ile vatandaşlarımızın tesisimize araç ile girişlerini daha kolay bir hale getiriyoruz. Ayrıca parkın çevre düzenleme çalışmalarını da hızlı bir şekilde sürdürüyoruz. Derince halkı her şeyin en iyisine layık” dedi.

Derince ’de Bayram Temizliği

Derince Belediyesi ekipleri Kurban Bayramı öncesi ilçe genelinde temizlik ve bakım çalışmalarını titizlikle gerçekleştiriyor

Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına hız veren Derince Belediyesi ekipleri ilçe halkının hayatını kolaylaştırıcı adımlar atıyor. Belediye ekipleri bayram sürecinde vatandaşların ziyaretlerini daha rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirmeleri için mezarlıklarda kapsamlı temizlik çalışmasında bulundu. Mezarlıklarda ot biçme ve temizlik çalışmalarının yanı sıra, çevre düzenlemesi işlemlerini de yapan ekipler kabristan ziyaretleri için mezarlıkları hazır hale getirdi. Diğer taraftan çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdüren ekipler parklar, yeşil alanlar ve Harikalar Sahili başta olmak üzere ilçe geneli ot biçme, çevre temizliği, ağaçların budaması ve form bakım işlemlerini yaparak Derince’yi bayrama hazırlıyor.

Mezarlıklar Artık Daha Bakımlı ve Temiz

Derince Belediyesi ekipleri yaptığı düzenlemelerle Merkez Mezarlığı’nı yenileyerek, tertemiz bir şekilde bayrama hazırladı.

Kapsamlı Çalışmalar

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına hız veren Derince Belediyesi ekipleri başta mezarlıklar olmak üzere ilçenin tüm noktalarında kapsamlı bir temizlik ve bakım çalışması gerçekleştiriyor. Vatandaşlardan gelen mezarlık temizlik ve bakım şikayetlerini de dikkate alarak harekete geçen Derince Belediyesi ekipleri yaptığı çalışmalarla Merkez Mezarlığı adeta yeniledi. Yeni düzenlemelerle birlikte tertemiz şekilde bayrama hazırlanan mezarlıklardaki bordürler boyanarak, bakımı yapıldı.

Çevre Düzenlemesi Yapıldı

Mezarlıkların etrafında tamir tadilat sonrasında oluşan moloz birikintileri yine Derince Belediyesi ekipleri tarafından toplanırken, yürüyüş yollarındaki otların biçilmesi ve süpürülmesi ile birlikte mezarlıklar pırıl pırıl bir görünüme kavuşturuldu. Çevre düzenlemesi ve temizlik çalışmaları tamamlanan Derince Merkez Mezarlığı, eskisine oranla çok daha bakımlı ve temiz olarak Kurban Bayramı öncesi kabristan ziyaretinde bulunacak olan vatandaşlar için hazır hale getirildi.

Derince’ de Musiki Gecesi

Derince Belediyesi’nin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği “Öğretmenin Sesi Musiki Gecesi” konseri 13 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek

Öğretmenin Sesi

Derince genelinde farklı eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenler ve eğitim camiası temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşecek olan konser öncesi son hazırlıklar tamamlandı. Derince Belediyesi ve Derince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile düzenlenecek olan Öğretmenin Sesi Musiki Gecesi’nde katılımcılara adeta müzik ziyafeti sunulacak.

Saat 20.00’de Başlayacak

13 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de Harikalar Sahili’nde bulunan Derince Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek olan konsere ilçe halkının yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Şef Nimet Uçar yönetiminde sahne alacak öğretmenlerin birbirinden güzel eserler seslendireceği konsere tüm Derince Halkının davetli olduğu belirtildi.

Çınarlı’ya Yeni Semt Pazarı 

Derince Çınarlı Mahallesi Çiçek Sokak mevkiinde kurulacak olan yeni semt pazarı çarşamba günleri vatandaşlara hizmet verecek

Alanda İncelemelerde Bulundu

Derince Belediye Başkanı Av. Sertif Gökçe haftanın ilk iş gününde temizlik işleri müdürlüğünde ilgili birim yetkilileri ve emekçilerle bir araya gelerek değerlendirmelerde bulundu. Geride kalan süreçte yapılan çalışmaların değerlendirildiği buluşmada bayram haftasında yapılacak olan çalışmalar da görüşüldü. Başkan Gökçe sonrasında çarşamba günleri Çınarlı Mahallesi Çiçek Sokak'ta kurulacak olan semt pazarının yerini inceledi.

Çarşamba Günleri Kurulacak

Vatandaşların talepleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Başkan Gökçe “Halkımızın mutluluğu için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi. Çarşamba günleri Çiçek Sokak’ta kurulacak olan semt pazarı ilk etapta açılacak olan 30 pazarcı tezgâhı ile vatandaşlara hizmet verecek. Ağırlıklı olarak gıda ürünlerinin yer alacağı pazarın kurulması bölge sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat