Özdilek

Spor

Gölcük’lü Taekwondocular Yalova’dan Başarıyla Döndü

Gölcük Belediyespor Kulübü Taekwondo takımı, Yalova İlçesi’nde yapılan İller Arası Taekwondo Şampiyonası’nda başarılarına bir yenisini daha ekleyerek Gölcük’ün gururu olmaya devam ediyor.

11 Kasım 2016 Saat: 07:46
Gölcük’lü Taekwondocular Yalova’dan Başarıyla Döndü
Gölcük’lü Taekwondocular Yalova’dan Başarıyla Döndü

İller Arası Taekwondo Şampiyonası’nda Gölcük’ü en iyi şekilde temsil edip, gururlandıran Gölcük Belediyespor Taekwondo takımının yetenekli ve başarılı gençleri takım halinde Yıldız erkeklerde birinci, Yıldız bayanlarda ikinci, Minik bayanlarda üçüncü ve Genel klasmanda da ikinci olarak başarılarına bir yenisini daha eklediler.

 

Yalova’da gerçekleştirilen İllerarası Taekwondo Şampiyonasında Gölcük Belediye Spor Kulübü toplamda 14 Madalya ve 4 kupa alarak büyük bir başarıya daha imza attı.

 

Antrenör Zabit pustu çok çalıştıklarını ve bu anlamda başarılarının devam edeceğini belirterek, desteklerini esirgemeyen Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e teşekkür ederken, Müsabakalarda mücadele veren tüm sporcuları da gönülden kutladığını belirtti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat